Városlista
2021. augusztus 3, kedd - Hermina

Hírek

2018. Március 02. 19:15, péntek | Kék hírek
Forrás: police.hu

Tucatnyi betörést követtek el pár nap alatt

Tucatnyi betörést követtek el pár nap alatt

Rövid időn belül felderítették a sorozatbetöréseket a mezőtúri rendőrök.

Kevesebb, mint egy hét leforgása alatt közel egy tucatnyi betörés történt Mezőtúron. Az ismeretlenek jellemzően telephelyek irodáiba jutottak be, de egy dohányboltot, egy kocsmát és egy élelmiszer boltot is „meglátogattak”. A legtöbb helyen sikerrel jártak és készpénzzel gazdagodva távoztak.

A mezőtúri rendőrök nagy erőkkel kezdték meg a bűncselekmények felderítését. Széleskörű adatgyűjtést végeztek, számos tanút kihallgattak, elemezték és értékelték az információkat. Ezek eredményeként a nyomozók összefüggéseket állapítottak meg a bűncselekmények között és azonosították a lehetséges elkövetőket.

A február 23-i első betörést követő harmadik napon a település belterületén elfogták az első nyolc betöréses lopás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható egyik férfit. A 30 éves P. Lászlót gyanúsítottként kihallgatták. A későbbi betörésekkel gyanúsítható 32 éves P. Sándort március 1-jén állították elő a Mezőtúri Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök mind a két férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására. Harmadik társukat még keresik a mezőtúri nyomozók.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 03. 16:04, kedd | Kék hírek

Letartóztattak két, migránsokat szállító embercsempészt

Huszonnégy illegális határátlépőt szállított Magyarországról Ausztria felé a múlt héten két Hollandiából érkezett férfit, letartóztatták őket - közölte a Veszprém Megyei Főügyészség kedden közleményben az MTI-vel.

2021. Augusztus 02. 08:57, hétfő | Kék hírek

Négyszáz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Négyszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és a katonák péntek reggeltől hétfő reggelig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Július 30. 12:14, péntek | Kék hírek

Agyonütöttek egy felsőmocsoládi férfit

Halált okozó testi sértés miatt őrizetbe vettek egy 20 éves felsőmocsoládi férfit, aki kedden agyonütött egy 69 éves helyi lakost - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon.

2021. Július 23. 10:50, péntek | Kék hírek

Két városban is felfegyverkezve garázdálkodtak

A Bonyhádi és a Szekszárdi Rendőrkapitányság is büntetőeljárást indított.