Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. November 09. 08:39, vasárnap | Helyi
Forrás: Pápai Mentőszolgálat, MTI, omegahirek.hu

Előállították a fiatalok közé hajtó férfit

Előállították a fiatalok közé hajtó férfit

Homokbödöge és Nagytevel között vasárnapra virradó hajnalban történt balesetben egy 20 év körüli nő életét vesztette, négyen súlyosan megsérültek. A sofőr ittas volt, kisodródott trabantjával.

Kürti József, a Pápai Mentőállomás vezetője tájékoztatta portálunkat arról, hogy vasárnap hajnalban, 3:28-kor kapták a bejelentést, hogy Homokbödöge és Nagytevel között egy személyautóaz út szélén közlekedő emberek közé hajtott. A szörnyű balesetben egy 20 év körüli nő meghalt. Ketten életveszélyes sérülésekkel a győri kórházba kerültek. További két személyt pedig súlyos sérülésekkel szállítottak az ajkai kórházba.

A győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházba szállított két sérült állapota életveszélyes. Egy középkorú nőt törésekkel és súlyos végtagsérülésekkel műtöttek, a másik sérült, egy fiatal nő esetében pedig koponyasérülése miatt idegsebészeti beavatkozásra volt szükség - tájékoztatták délután a győri kórház ügyeletes orvosai: Szálasy László és Erdő Gabriella az MTI-t.

Az ajkai Magyar Imre Kórházban kezelt két súlyos sérült közül egy fiatal nőt nyílt lábszártöréssel operáltak, míg egy fiatal férfit szárkapocscsont töréssel láttak el - közölte Balatincz Péter főorvos.

Információink szerint a balesetet okozó férfinek mentős tapasztalatai voltak, vélhetően ennek köszönhető, hogy a baleset egyik áldozatát sikerült újraélesztenie a mentők kiérkezése előtt.Halált okozó, ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés bűntette megalapozott gyanújával indult eljárás ellene. Az omegahirek.hu úgy tudja, hogy a gyalogosok szabálytalanul, a menetirány szerinti oldalon közlekedtek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.