Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Április 29. 09:18, péntek | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu, Vajda István

Továbbra is hibátlanul a rájátszásban

Továbbra is hibátlanul a rájátszásban

A Pápa fordulatos, izgalmas meccsen aratott győzelmet a Budafok felett. Ezzel továbbra is veretlen a rájátszásban és egyre feljebb kapaszkodik a tabellán.

Concodia Motax KC Pápa - Microsec Budafok:
82:74 (22:14; 18:17; 28:18; 14:25)

PKC: Puszta 20/3; Keresztes 14; Németh 14/6; Szanati 10; Horváth 7/3; Rédey 6; Vajda 5/3; Kutasi 4; Hole 2; Fülöp; Perger; Pölöskei.

Pápai pontokkal indult a mérkőzés. Németh Armand, majd Keresztes Rafael talált a gyűrűbe, így a hazai csapat már a második percben 5 ponttal vezetett és továbbra is lendületben maradt. Az ötödik percre már tíz pont volt az előny. Ezt követően felébredt a Budafok is és Drevenka vezetésével közelebb zárkóztak a játékrész második felében.

A második tíz percet is a PKC kezdte jobban. Horváth, Puszta és Szanati kosaraival ismét tíz pont felett volt a különbség. Ez állandósult a félidőben, a Pápa sem tudott jobban meglépni, de a vendégek sem tudták csökkenteni a távolságot.

A harmadik játékrészt hasonló intenzitással kezdték a csapatok. A pontok felváltva estek, a különbség állandósulni látszott. A 26. percben azonban robbantott a Pápa és a negyed végéig húsz pontra növelte a különbséget. A meccs eldőlni látszott.

A vendégek azonban nem adták fel. Helyenként a sportszerűség határait átlépve küzdöttek. A kemény játék eredményeképp a hazaiak mindössze öt pontot szereztek hét perc alatt, miközben a Budafok ledolgozta hátrányát és pár pillanatra a vezetést is átvette. A Pápa ekkor váltani tudott és a végén Németh, Puszta és Szanati vezetésével megszerezte sorozatban hatodik győzelmét.

Fotó: archív

Címkék: kosárlabda, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.