Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Március 05. 12:04, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Tömeges oltás a pápai kórházban: Nagyon jó szervezésről számolnak be beoltottak

Tömeges oltás a pápai kórházban: Nagyon jó szervezésről számolnak be beoltottak

Nagyjából ezer embert oltanak be a mai és az azt követő két napon. A résztvevők szerint kimondottan gördülékenyen és jól szervezetten halad a védőoltások beadása.

Mint ahogy arról tegnap beszámoltunk, ezekben a napokban tartják meg az első tömeges oltást Pápán, a Gróf Esterházy Kórházban. Mivel körülbelül 1000 főt várnak pénteken, szombaton és vasárnap, arra kérték az autósokat, hogy az oltásra igyekvők számára hagyják szabadon a kórház előtti parkolóhelyeket. Erre ma már egy nagy méretű felirat is figyelmezteti az autósokat:

Ami az oltás szervezettségét illeti, több olvasónk beszámolója alapján egyértelműen pozitív tapasztalatokról számolhatunk be. Többen kiemelték a jó szervezést, és az őket már a parkolóban fogadó katonák kedvességét, figyelmességét. A kórházban is gördülékenyen halad a regisztráció és az oltások beadása is, olvasónk elmondása alapján lényegesen gyorsabban halad minden, mint arra előzőleg számítottak.

Köszönjük a képeket olvasónknak, Lampért Gábornak

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 12:51, kedd | Helyi

Előre utaltak, nem kapták meg a megvásárolt tárgyakat

2021. Április 19. 17:31, hétfő | Helyi

Városi ballagás idén sem lesz, Játékfesztivál viszont talán igen!

Az érvényben lévő járványügyi korlátozások miatt az idei évben sem lesz lehetőség a hagyományos városi ballagás megrendezésére, a nyári programok azonban elképzelhető, hogy meg lesznek tartva.

2021. Április 19. 08:02, hétfő | Helyi

Halálos baleset miatt teljes az útzár a 83-ason!

Személygépkocsi és autóbusz ütközött frontálisan Győrszemerénél.