Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Október 19. 16:54, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/mti

Tömegbaleset történt az M1-esen, többen meghaltak

Tömegbaleset történt az M1-esen, többen meghaltak

Öt ember meghalt az M1-es autópályán, Bábolna térségében történt balesetben kedd délután - közölte a rendőrség a honlapján.

A rendőrség közleménye szerint négy jármű ütközött össze az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 94-es kilométerszelvényben. Az egyik járműben öten utaztak, mindannyian a helyszínen életüket vesztették - számolt be róla a police.hu.

Az érintett útszakaszon a rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett kezdték meg, a forgalmat a Concó pihenőnél leterelik az autópályáról. A sztrádára visszatérni Nagyszentjánosnál lehet.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-nek elmondta, mentőautókat és mentőhelikoptert is riasztottak a baleset helyszínére. Öt ember - két nő és három férfi - halt meg.

Egy 50 év körüli férfit fejsérüléssel, de stabil állapotban a győri kórházba szállítottak a mentők - tette hozzá a szóvivő.

Varga Mihály Sebestyén, a megyei katasztrófavédelem sajtószóvivője az MTI-vel korábban azt közölte, hogy egy román rendszámú kisbusz hátulról belerohant egy teherautóba; az utasok a kisbuszban sérültek meg.

Címkék: halálos baleset, M1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára