Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2011. Október 31. 07:49, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Tom Cruise és Katie Holmes megjátsszák a boldog családot

Tom Cruise és Katie Holmes megjátsszák a boldog családot

Katie Holmest ritkán látni a férjével, ám most nyilvánosan ölelgették egymást, és együtt vitték a lányukat vidámparkba. Vajon tényleg egy boldog családot látunk, vagy csak eljátsszák a nagy idillt?

Az elmúlt időben nem sokat láthattuk együtt a házaspárt. Katie Holmest mindig csak a lányával kettesben fotózzák le, miközben Tom Cruise-t többnyire a munkája köti le, vagy ki tudja, merre jár. Nem véletlenül pletykálják jó ideje, hogy a sztárpár házassága csak kirakat, és valójában jó ideje külön életet élnek.

A napokban mégis olyan képsorozat jelent meg a párról és lányukról, Suriról, amelyen felhőtlenül boldognak látszanak. Csakhogy érdekes módon pont akkor készültek az idilli fotók, amikor hamarosan a mozikba kerül Cruise új filmje, a Mission Impossible negyedik része... Csak nem reklámfogás a már-már giccsesen tálalt nagy boldogság?

De vajon mi lehet a teljes igazság? Nos, ez talán sosem derül ki, de az biztos, hogy sokak szerint a most készült képek nem igazi lesifotók, csak annak vannak beállítva, és Cruise-ék maguk béreltek fel fotóst. Érdekes módon pontosan ilyen ritka, idilli családi képek készültek ez a színész előző filmje előtt is, sőt akkor is, amikor a Katie szereplésével készült "Kennedy család" című sorozatot műsorra tűzték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.