Városlista
2022. május 17, kedd - Paszkál

Hírek

2022. Január 12. 15:43, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Tolvajok rendőrkézen

Tolvajok rendőrkézen

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a két bakonyszentlászlói férfit.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a két bakonyszentlászlói férfit.

A rendőrségre 2022. január elején egy bakonyszentiváni lakos tett bejelentést arról, hogy az udvarában álló személygépjárműből ismeretlen tettes eltulajdonította az akkumulátort. Az adatgyűjtés eredményeként a nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőket, majd 2022. január 10-én a 26 és a 43 éves bakonyszentlászlói lakosokat otthonukban elfogták. A rendőrök ezután előállították, és gyanúsítottként kihallgatták őket. A nyomozás során megállapították azt is, hogy a két férfi szintén január elején Bakonyszentivánon egy pincét is feltört, ahonnan fűrészt, gumiabroncsokat és szeszes italokat tulajdonítottak el több százezer forint értékben. A házkutatás alkalmával a rendőrök lefoglalták a lopásból származó tárgyakat, melyeket a helyi körzeti megbízott visszaadott a tulajdonosoknak.

A két tettes ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 09:09, kedd | Helyi

Figyelmeztet a rendőrség: Legyen körültekintő, ha az interneten vásárol!

Egy webáruházból rendelt a sértett, de nem érkezett meg az előre kifizetett termék. A pápai rendőrök óvatosságra intik az online vásárlókat.

2022. Május 17. 07:36, kedd | Helyi

Eltett egy pénzzel teli tárcát, vádat emeltek ellene

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 60 éves férfival szemben, aki 2022. január 1-jére virradóra, zsebre tett egy pápai szórakozóhelyen elhagyott pénzzel teli tárcát.

2022. Május 17. 07:34, kedd | Helyi

Összeveszett a boltossal, tört, zúzott

2022. Május 16. 09:08, hétfő | Helyi

Gyermekrajzokat díjaztak

Közlekedésbiztonsági témájú rajzokat értékeltek a pápai rendőrök.