Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Július 11. 12:16, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Többször megütötte saját anyját, mert az nem főzött neki marhapörköltet

Többször megütötte saját anyját, mert az nem főzött neki marhapörköltet

Súlyos testi sértés bűntettével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt a 31 éves férfit, aki idén áprilisban azért ütötte meg édesanyját az egyik Pápa környéki faluban, mert az nem főzött neki marhapörköltet.

A vádirat szerint az elkövető közös háztartásban él az édesanyjával, ám amikor egy délután ittasan hazaért, otthon nem a remélt étel várta. A vádlott erre ököllel arcon ütötte anyját, akinek az ütés az orrát érte, amely ettől eltörött, majd még egy ízben ököllel homlokon is ütötte az asszonyt. A sértett a bántalmazás következtében elesett, majd befutott a szobába és telefonon értesítette a rendőrséget. Az ügyészség tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta az elkövetővel szemben.

Fotó: Pixabay

Címkék: ügyészségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.