Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Április 07. 07:40, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai RK.

Többen nem használták a biztonsági övet az ünnepek alatt

Többen nem használták a biztonsági övet az ünnepek alatt

A pápai rendőrök a passzív biztonsági rendszerek használatának ellenőrzésére fókuszáltak a húsvéti hétvégén. A szabálykövető sofőrök és utasok ajándékot kaptak.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2021. április 2-án 0 órától 2021. április 5-én 24 óráig a járművel közlekedők közül összesen 17 személlyel szemben a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt közigazgatási bírságot szabtak ki, míg 2 sofőrrel szemben helyszíni bírságot alkalmaztak, mert gyermeküket nem gyermekbiztonsági rendszerben szállították.

A fenti időszakban a rendőrök egy olyan járművezetővel szemben intézkedtek, akinél felmerült az ittasság gyanúja. A 36 éves putnoki sofőrt a körzeti megbízottak Lovászpatonán igazoltatták 2021. április 5-én. A vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt jelzett, ezért további mintavétel céljából előállították. Ellene büntetőeljárás indult.

A pápai rendőrök húsvét vasárnap és hétfőn láthatóságot segítő eszközökkel jutalmazták azokat a járművezetőket és utasaikat, akik közlekedésük során a szabályoknak megfelelően használták a passzív biztonsági eszközöket.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 12:51, kedd | Helyi

Előre utaltak, nem kapták meg a megvásárolt tárgyakat

2021. Április 19. 17:31, hétfő | Helyi

Városi ballagás idén sem lesz, Játékfesztivál viszont talán igen!

Az érvényben lévő járványügyi korlátozások miatt az idei évben sem lesz lehetőség a hagyományos városi ballagás megrendezésére, a nyári programok azonban elképzelhető, hogy meg lesznek tartva.

2021. Április 19. 08:02, hétfő | Helyi

Halálos baleset miatt teljes az útzár a 83-ason!

Személygépkocsi és autóbusz ütközött frontálisan Győrszemerénél.