Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2017. Április 21. 07:32, péntek | Belföld
Forrás: mti

Több települést nem lehet megközelíteni közúton

Több települést nem lehet megközelíteni közúton

Több települést, illetve településrészt nem lehet megközelíteni közúton a rendkívüli időjárás miatt péntek hajnalban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Répáshuta, Hevesben pedig Bagolyirtás, Fallóskút, Mátraszentimre, Mátraszentistván, Mátraszentlászló, Galyatető, Kékestető és Mátraháza van elzárva.

Sok út járhatatlan a hó és a letört ágak, illetve vízátfolyás miatt. Heves megyében egyebek mellett a 24-es úton, Mátrafüred és Parádsasvár között nem lehet közlekedni, de Baranya, Borsod-Abaúj-Zemplén és Pest megye több alsóbb rendű útjának egy-egy szakaszán is hasonló a helyzet.

Továbbra sincs áram több Heves és Vas megyei településen, azokon a helyeken folyamatos a rendőri jelenlét a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 06:00, szerda | Belföld

Navracsics Tibor: egy majdnem tökéletes találmány az Európai Unió

Az Európai Unió egy majdnem tökéletes találmány, politikai együttműködés gazdasági vízióval - mondta a közigazgatási és területfejlesztési miniszter kedden Budapesten, a European Voices című folyóirat bemutatóján.

2024. Május 01. 06:00, szerda | Belföld

Orbán Viktor: a béke és a háború határán, borotvaélen táncol Európa

Orbán Viktor miniszterelnök kedden Kaposváron folytatta vidéki kampánykörútját; megbeszélést folytatott Szita Károly polgármesterrel, és találkozott a kaposvári választópolgárokkal

2024. Május 01. 06:00, szerda | Belföld

Nagy Márton: a kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat