Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Május 30. 07:35, szerda | Belföld
Forrás: mti

Több mint nyolcezren futnak az idei második Spartan versenyhétvégén a Vértesben

Több mint nyolcezren futnak az idei második Spartan versenyhétvégén a Vértesben

Jövő hét végén, június 9-10-én Várgesztesen rendezik az idei második magyarországi Spartan akadályfutó-versenyt, amelyen több mint nyolcezren állnak majd rajthoz.

A Vértesben gyönyörű környezetben szombaton az úgynevezett Super távú eseményt rendezik, ez legalább 13 kilométert és 25 akadályt jelent, míg másnap Sprint távon (legalább 5 km, minimum 20 akadály) próbálhatják ki magukat a résztvevők, valamint mindkét napon rendeznek Kids versenyt a legkisebbek számára.

A Super távjára már több, mint 5200 nevezés érkezett, ez
új Spartan-rekord Magyarországon. A szervezők tájékoztatása szerint a verseny beleszámít a Közép-európai Regionális Bajnokságba, amely a versenyzői kategóriákban indulók számára fontos jelentőséggel bír. Az eseményekre egészen június 3-ig lehet online regisztrálni, ezután már csak a versenynapon.

Idén Magyarországon három helyszínen rendeznek Spartan futamokat, április közepén Nagykanizsán összesen több, mint 9000-en vettek részt a Sprinten, a Jótékonysági Sprinten és a Kids versenyeken. Várgesztest követően október 13-án és 14-én Miskolcon szerveznek Beast (minimum 20 km és 30 akadály), illetve Sprint versenyeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára