Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. December 10. 12:05, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Több mint egy kiló kábszert szagolt ki Tico

Több mint egy kiló kábszert szagolt ki Tico

Az autóban a kormányra borulva találták egy férfit, aki nem indult el a zöld lámpánál a fővárosban szombaton. A gyanús férfi kocsiját ezután átszaglászta Tico, a drogkereső kutya.

A főváros IX. kerületében a Soroksári úton haladó járőrök december 9-én 0 óra 30 perckor észrevették, hogy egy autó a közlekedési lámpa zöld jelzése ellenére nem indult el. A rendőrök a gépkocsi mellé érve látták, hogy a benne ülő férfi a kormányra borulva alszik. A sofőrt felébresztették, akinek zavart beszéde és viselkedése arra utalt, hogy alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatt állhat.

Az autó átvizsgálása során a jobb első ülés alatt, illetve a kesztyűtartóban alufóliába csomagolva kábítószergyanús növényi származékot találtak, majd a helyszínre érkező kábítószer-kereső kutya, Tico jelzéseire további kábítószergyanús növényi származékok és tabletták kerültek elő.

A nyomozók B. László XV. kerületi lakásának átkutatása során Tico segítségével az udvaron lévő szemeteskukában, egy vödörben további kábítószergyanús növényi származékot találtak. A férfitől összesen 1093,9 gramm kábítószergyanús anyagot és 17 darab tablettát foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányságának rendőrei kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást B. Lászlóval szemben. A férfi elfogását követően előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.