Városlista
2022. október 4, kedd - Ferenc

Hírek

2022. Augusztus 09. 09:06, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Több, mint egy borkereskedés - Egyéves a Borháló pápai üzlete!

Több, mint egy borkereskedés - Egyéves a Borháló pápai üzlete!

Augusztus 13-án ünnepli első születésnapját a Kossuth utcán található üzlet, melynek apropóján Balázs Istvánnal beszélgettünk az elmúlt esztendő tapasztalatairól.

Sosem egyszerű egy új vállalkozásba kezdeni. Könnyen meghozott döntés volt, hogy családi vállakozásként borkereskedést nyittok Pápán?

Tisztán emlékszünk azokra a "hangokra", akik a terveink hallatán óva intettek minket az üzlet nyitásától, mondván, hogy Pápán nincs igény ilyen jellegű üzletre. Egy év távlatából kijelenthetjük, hogy szerencsére tévedtek, hiszen Pápa és környéke is megérdemel egy színvonalas borkereskedést, "Pápa Borkereskedését". Az elmúlt egy évben rengeteg energiát fektettünk abba, hogy minél többen megismerjék és megszeressék üzletünket és filozófiánkat: rengeteg elégedett vásárlóval büszkélkedhetünk, akiknek próbálunk segíteni a hangulathoz, alkalomhoz vagy ételhez legjobban illő bor kiválasztásában.

Túl azon, hogy az üzletben álltok a vásárlók rendelkezésére, számos más helyszínen is lehetett találkozni a Borháló kínálatával.

Számtalan borkóstolót tartottunk neves borászok közreműködésével, felkérést kaptunk a városban élő külföldiek részére rendszeres angol nyelvű borkóstolók lebonyolítására is, és külön büszkeség, hogy több pápai vendéglátóhely és kávézó is felkért minket, hogy tartsuk náluk ezeket az eseményeket. Az elmúlt év első nagy személyes megmérettetését akkor még „zöldfülűként” és újoncként nem mertünk bevállalni, helyette a Pápai Csülök-, Cicege- és Borfesztivál 5 napja alatt meghosszabbított nyitvatartással üzletünkben tartottunk ingyenes borkóstolót a fesztiválra tartó látogatóknak.
Az azóta eltelt 1 év alatt számtalan kisebb-nagyobb (legnagyobb) városi rendezvényen vettünk részt (ezúton is hálásan köszönjük, a szervezők bizalmát, reméljük nem csalódnak!?) Ezek a rendezvények kiváló alkalmat teremtenek nekünk arra, hogy a hétköznapokban mindig rohanó vásárlóinkkal is sikerült 1-1 pohár bor mellett hosszabban is elbeszélgetni (persze, ha nem áll kilométeres sor a faházunk előtt…). Szeretjük ezeket a személyes találkozásokat és úgy látjuk, a régi-és új pápai vendégek is szeretnek minket…

De a Kossuth utcai üzletben sem csak bort lehet kapni?!

2021. augusztus 13-án „csupán” egy borbolt nyitott itt Pápán, de a kezdetektől folyamatosan kerestük és keressük azokat az (elsődlegesen magyar) prémium delikát termékeket, melyek kapcsán szerencsére azóta egyre több vásárlónak mi jutunk eszébe. Így már nem csak az otthoni borfogyasztás és az ajándéknak szánt bor miatt keresnek minket, hanem egyre inkább delikát üzletként is tekintenek ránk vásárlóink.

Szóval sikeres volt az elmúlt év, de gondolom hátra azért nem dőltök? Milyen terveitek vannak?

Az előttünk álló egy évben is folytatjuk a megkezdett utat: rengeteg ötletünk és tervünk van a jövőre nézve, sok meglepetéssel is készülünk és igyekszünk termékválasztékunkat, szolgáltatásainkat a vásárlóink visszajelzései alapján is bővíteni és fejleszteni. Egyelőre még nem árulnék el részleteket, mindenkit arra biztatok, hogy kövessék hétköznapjainkat a közösségi felületeinken (facebook, instagram, tiktok) és keressék hirdetéseinket a pápai lapokban is, hogy újdonságainkról időben értesülhessenek.
Mivel törzsvásárlóink szereznek elsőként tudomást akcióinkról, a soron következő borkóstolókról, és ők jutnak hozzá minden fontos információhoz, ezért biztatok arra is mindenkit, hogy igényeljenek törzsvásárlói kártyát, mellyel mindezek mellett a vásárlások után pontokat is gyűjthettek, amit forintosított kedvezményekre válthatnak be.

Hogyan ünneplitek meg az üzlet születésnapján?

Először is szeretném megköszönni régi és új vásárlóinknak a bizalmat és a felénk irányuló szeretetet, melyet augusztus 13-án szeretnénk viszonozni is: ezen a napon minden termékünkre 10% kedvezményt biztosítunk és minden kedves vásárlónkat vendégül látjuk egy pohár pezsgőre.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Október 04. 13:30, kedd | Helyi

Bódult állapotban vezetett a balesetben megsérült nő

A rendőrök büntető és szabálysértési eljárást is indítottak 29 éves pápai sofőr ellen.

2022. Október 04. 12:41, kedd | Helyi

Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől Nemesszalóknál, nem lett jó vége

Nemesszalók térségében akart elhajtani egy autós a rendőrök elől, aki eltiltás hatálya alatt és vezetői engedély nélkül közlekedett.

2022. Október 04. 12:33, kedd | Helyi

Három baleset az elmúlt héten Pápa környékén

Óvatosan közlekedjünk a nedves, vizes utakon - hívja fel a közlekedők figyelmét a Rendőrség.

2022. Október 04. 10:00, kedd | Helyi

Energiaválság: Kritikus helyzetben az önkormányzat, a túlélés a cél

Intézmények bezárásával és egyéb takarékossági intézkedésekkel is másfél milliárd forintra lenne szüksége a pápai önkormányzatnak, hogy a megnövekedett energiaárak mellett is biztosított legyen a működése.