Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2017. Augusztus 03. 07:20, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Több mint 900 millió forintot nyertek a vizes vb versenyszámaira fogadók

Több mint 900 millió forintot nyertek a vizes vb versenyszámaira fogadók

Több mint 4,4 millió fogadást kötöttek a Szerencsejáték Zrt.-nél a budapesti vizes világbajnokság versenyszámaira, a helyesen tippelők összesen 920 millió forintot nyertek - írta csütörtöki számában a Magyar Idők.

A Szerencsejáték Zrt. részletes adataiból az is kiderül, hogy a többség a vízilabda iránt érdeklődött, a pólómeccsekre 3,8 millió alkalommal tettek tétet a játékosok, az úszószámokra pedig valamivel több mint hatszázezer fogadás érkezett.

A leginkább várt összecsapás a Magyarország-Horvátország férfi-vízilabdadöntő volt, amelyre majdnem negyedmillióan fogadtak, a végül aranyérmes Horvátországra viszont száz fogadóból átlagosan csak négy tett. Úszásban Hosszú Katinka számított favoritnak, egyik számára, a 200 méter női gyorsúszásra hatvanezren fogadtak, de a 200 méteres férfipillangóra is negyvenezer fogadást kötöttek, minden bizonnyal Cseh László szereplése miatt.

A legnagyobb nyereményt - kiegészítő fogadásokkal kombinálva - a magyar-görög férfi-vízilabdameccs után fizette ki a Szerencsejáték Zrt., a nyertesek együttesen ötvenmillió forintot tehettek zsebre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni