Városlista
2021. szeptember 27, hétfő - Adalbert

Hírek

2021. Július 04. 15:04, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosk/police.hu

Több millió forintot zsákmányolt egy besurranó

Több millió forintot zsákmányolt egy besurranó

Elfogták a budapesti rendőrök a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint egy II. kerületi lakásból lopott el egy fémdobozt, benne több millió forinttal.

A nyitott bejárati ajtón surrant be a tolvaj egy társasházi lakásba a fővárosban június 3-án napközben. A férfi zsákmánya több millió forint volt – közölte a rendőrség.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett miatt ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást.

A feltételezett tettest egy hónap után, július 2-án egy családi házban fogták el, egy Fejér megyei községben. A lakásban többen tartózkodtak, akik a rendőrök érkezésekor megpróbálták elrejteni az ellopott dobozt. A fővárosi rendőrök azonban nemcsak azt, de az eltulajdonított pénz egy részét is megtalálták. Egy körözés alatt álló férfi is volt a házban, őt is elfogták és átadták a helyi rendőröknek.

A lopással gyanúsított 34 éves K. Istvánt a BRFK II. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol kihallgatását követen őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 27. 16:00, hétfő | Kék hírek

Közel 23 millió forintnyi csempészcigivel fogták el őket

A kölcsei rendőrök és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai közösen fogták el a csempészettel összefüggésbe hozható két férfit.

2021. Szeptember 27. 11:01, hétfő | Kék hírek

Több mint 1300 határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

Péntektől vasárnapig 1314 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és a katonák - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

2021. Szeptember 27. 07:00, hétfő | Kék hírek

Kötözködött, majd orrtörésig fajult a vita

A garázdaság Kaposmérőben egy nyilvános rendezvényen történt a hétvégén.

2021. Szeptember 26. 17:09, vasárnap | Kék hírek

Nem jutott messzire a lopott autóval

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a fiatalnak az ügyében, aki egy autót lopott el Mohácson.