Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Augusztus 08. 12:52, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányág

Több ízben is lopott a 13 éves fiú

Több ízben is lopott a 13 éves fiú

Két nyugdíjas nőt és egy fiatalkorú járókelőt is meglopott a közelmúltban a pápai utcákon az a helyi fiú, akit augusztus 6-án otthonában igazoltattak a pápai járőrök, és akiről kiderült...

...hogy még a 14. életévét sem töltötte be.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyermek július 15-én délután egy hazafelé gyalogosan közlekedő idős asszony táskájába nyúlt bele, amelyből egy hirtelen mozdulattal kiemelte a pénztárcát, majd elszaladt. Két hét múlva ismét egy nyugdíjas nőt szemelt ki áldozatául. Kerékpárral a gyalogos mellé került, megragadta a kezében tartott nylon táskát, majd az abból kieső pénztárcával eltekert a helyszínről. A harmadik bűncselekmény sértettje egy 16 éves fiatalember volt, akinek kezéből augusztus 5-én éjjel kapta ki a telefont a biciklivel érkező elkövető.

A rendőrök látókörébe kerülő gyermekkorú elkövető – a lakcímén történő feltalálását követően – sérülésmentesen átadta a járőröknek az előzőleg ellopott telefont.

Mindhárom sértett egyértelműen felismerte a fiúban az őket meglopó személyt. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.