Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2013. Augusztus 08. 12:52, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányág

Több ízben is lopott a 13 éves fiú

Több ízben is lopott a 13 éves fiú

Két nyugdíjas nőt és egy fiatalkorú járókelőt is meglopott a közelmúltban a pápai utcákon az a helyi fiú, akit augusztus 6-án otthonában igazoltattak a pápai járőrök, és akiről kiderült...

...hogy még a 14. életévét sem töltötte be.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyermek július 15-én délután egy hazafelé gyalogosan közlekedő idős asszony táskájába nyúlt bele, amelyből egy hirtelen mozdulattal kiemelte a pénztárcát, majd elszaladt. Két hét múlva ismét egy nyugdíjas nőt szemelt ki áldozatául. Kerékpárral a gyalogos mellé került, megragadta a kezében tartott nylon táskát, majd az abból kieső pénztárcával eltekert a helyszínről. A harmadik bűncselekmény sértettje egy 16 éves fiatalember volt, akinek kezéből augusztus 5-én éjjel kapta ki a telefont a biciklivel érkező elkövető.

A rendőrök látókörébe kerülő gyermekkorú elkövető – a lakcímén történő feltalálását követően – sérülésmentesen átadta a járőröknek az előzőleg ellopott telefont.

Mindhárom sértett egyértelműen felismerte a fiúban az őket meglopó személyt. Ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pápai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 23. 07:06, vasárnap | Helyi

Előkerült a szombaton eltűnt pápai lány

Tegnap írtunk arról, hogy a rendőrség is keres egy eltűnt 17 éves pápai lányt. A családtól kapott információink szerint a lány épségben előkerült.

2022. Január 22. 11:04, szombat | Helyi

Magyarország kormánya a pápai kastélyban készült fotóval köszönti a magyar kultúrát

Magyarország kormányának közösségi oldala is megemlékezett a magyar kultúra napjáról. A posztban szereplő fotók között felbukkan az Esterházy-kastély zöld szalonja is.

2022. Január 22. 09:59, szombat | Helyi

Havazik Pápán, 8-10 centiméter friss hó hullott

2022. Január 21. 13:39, péntek | Helyi

Megérkeztek az első kövek a Kossuth utca burkolásához

Mint ismeretes, az elmúlt héten újra munkagépek és építőmunkások jelentek meg a város sétálóutcáján, hogy folytassák annak megújítását.