Városlista
2022. augusztus 18, csütörtök - Ilona

Hírek

2022. Június 30. 10:11, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Több ezer embert várnak a hétvégi REND Fesztiválra

Több ezer embert várnak a hétvégi REND Fesztiválra

A Dunántúl egész területéről érkeznek látogatók Pápára, de minden helyi érdeklődőt is szeretettel várnak a szervezők az egyébként ingyenesen látogatható programokra.

A REND Fesztivál részletes programfüzetét ITT találja!

Pápa városának és környékének lakosságát is nagy szeretettel várják a fesztivál valamennyi programjára, a REND Fesztivál ugyanis egy nyitott fesztivál, nemcsak a reformátusság ünnepe. - Nemcsak hagyományos egyházi alkalmokon vehetünk részt, hanem az istentiszteletek, áhitatok mellett lesznek kiállításmegnyitók, könyvbemutatók, író-olvasó találkozók és könnyűzenei koncertek is - mondta el Steinbach József, a Dunántúli Református Egyházkerület püspöke - ahogy arról már korábbi cikkünkben is beszámoltunk.

Útlezárásokra is kell számítani, erről ITT írunk bővebben!

A nagyszabású rendezvény július 1-jén pénteken nyitja meg kapuit. Belvárosszerte számos program közül lehet válogatni, a legbőségesebb kínálat szombaton várja a látogtatókat. Fontos hangsúlyozni, hogy az esti nagykoncertek is ingyenesen látogathatók a Fő téren!

Olyan neves előadók ingyenes koncertjein szórakozhatunk, mint a Bagossy Brothers Company, vagy a 30Y, illetve az Alma Zenekar, a Neumann Trió, a Kaláka, továbbá a Quimbyből ismert Kiss Tibivel fellépő Aranyakkord.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 17. 08:14, szerda | Helyi

Béb polgármestere egyedüli licitálóként vásárolta meg egy négygyermekes család házát

A településvezetőé a szomszédos telek, 3 millió forintért vásárolta meg az ingatlant. A családra kilakoltatás vár.

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.