Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. Április 20. 15:39, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Tizenegy baleset az elmúlt héten

Tizenegy baleset az elmúlt héten

Az elmúlt héten – 2018. április 9. és 2018. április 15. között – a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén tíz közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a pápai rendőrök.

Hét baleset Pápán, a további négy esemény lakott területen kívül következett be. A balesetek közül négy járt személyi sérüléssel, amelynek során egy gépkocsi utasa és vezetője, valamint egy kerékpáros és egy segédmotoros kerékpárral közlekedő szenvedett könnyű sérüléseket.

Az elsődleges adatok szerint a káresemények kialakulásához a követési távolság helytelen megválasztása, az elsőbbség meg nem adása, a szabálytalan hátramenet, a szabálytalan kanyarodás és a rakomány helytelen szállítása vezetett. Két gépkocsi vaddal ütközött.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a tavaszias idő beköszöntével legyenek figyelemmel a megnövekedett kerékpáros és motorkerékpáros forgalomra! Az egy nyomon haladó járművek mellett tartsanak megfelelő oldaltávolságot, valamint biztosítsák elsőbbségüket!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.