Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 07. 13:00, kedd | Helyi sport
Forrás: Infopapa.hu, Vajda István

Tisztes helytállás a bajnokesélyes ellen

Tisztes helytállás a bajnokesélyes ellen

A pápaiak a számos hiányzó ellenére jól védekeztek és remekül helytálltak a bajnoki tabella második helyezettje ellen.

Motax-Pápai KC - OSE Lions 61-79 (17-29, 14-14, 16-16, 14-20)

PKC: Szanati M. 14/3; Kálmán 12/3; Hadnagy 10; Horváth G. 8; Keresztes 7; Bereczki 5; Keller 3; Fülöp 2; Domján; Perger; Schveighoffer.

A mérkőzés első három perce kiegyenlített játékot hozott sok pontatlansággal. A negyedik percre az Oroszlány rendezte sorait, míg a pápai dobások továbbra sem ültek. Az OSE tíz pont feletti előnyt épített ki a hetedik percre. Ekkor a Pápa is magára talált, Kálmán és Szanati vezérletével szigorítottak a védekezésen és a dobások is a helyükre kerültek.

A második játékrészt is a vendégek kezdték jobban. Húsz pontra növelték előnyüket a 14. percre, de ekkor a Pápa ismét megtalálta a ritmust és visszakapaszkodott 12 pontra.

A harmadik negyedben a csapatok mintha a másodikat másolták volna. Három perc alatt ismét húsz pontos előnyben volt az OSE, majd a hazaiak játszottak jobban és döntetlenre mentették a harmadik tíz percet.

Az utolsó játékrészben is kiegyenlített mérkőzést láthattunk. Az OSE jobban bírta erővel, mint a Pápa, így hat ponttal növelte előnyét és 18 ponttal nyerte a mérkőzést.

A pápaiak a számos hiányzó ellenére jól védekeztek és remekül helytálltak a bajnoki tabella második helyezettje ellen. Az Oroszlány jól kezdte a negyedeket és sikeresen tartotta a mérkőzés elején megszerzett előnyét, így továbbra is egy győzelemre van a Veszprémtől, míg a Pápa a hetedik helyen áll a Pécs mögött.

A fotó illusztráció

Címkék: kosárlabda, motax kc, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére