Városlista
2023. szeptember 22, péntek - Móric

Hírek

2023. Április 12. 10:37, szerda | PR
Forrás: (x)

Tippek a tökéletes nappali létrehozásához

Tippek a tökéletes nappali létrehozásához

Berendezési ötletek mindenkinek.

Ahány ház, annyi szokás. És legalább ennyiféle nappali is, ami nagyon jól is van így! Egyéniségünkkel harmonizáló otthont kialakítani elsőre nem tűnik akkora kihívásnak, pedig akadnak buktatók. Ahhoz, hogy a lakásunk egyik legfontosabb szobája a személyiségünknek és az életritmusunknak is megfelelő legyen, nem árt néhány dologra odafigyelni a berendezéskor, hogy aztán hosszú ideig elégedettséggel töltsön el a nappalinkban töltött idő.

Összhangban az ízlésünkkel

Az ideális nappali mindenkinek mást jelent. Éppen ezért az olyan általánosságok, miszerint minden nappali kötelező eleme a televízió vagy a hátmasszázst biztosító fotel - nem állják meg a helyüket. Egy kanapé beszerzése sem elengedhetetlen, de kétségkívül ez az a bútor, ami ebben a szobában nagyon jó szolgálatot tehet, attól függetlenül, hogy hány évesek vagyunk, milyen szokásaink vannak. Hiszen nem kell feltétlenül a kanapén kuckóznunk éjt nappallá téve ahhoz, hogy a vendégfogadáskor kapóra jöjjön, hogy van egy kényelmes felület, ahol ülhetnek a látogatóink. Bármennyire is inspirálnak a lakberendezési trendek, mindig a személyiségünk legyen az első, amit figyelembe veszünk, hiszen így kerülhetjük el, hogy rosszul érezzük magunkat az otthonunk ezen részén.

Világítás és textúrák

A lakberendezés egy olyan összetett folyamat, amikor a szokásainkat és a stílusunkat is figyelembe kell venni, nem csak a pénztárcánk vastagságát. Sokszor adódik olyan helyzet, hogy kompromisszumokra kényszerülünk, például a kisgyerekes szülőknek fontos, hogy a kanapé kárpitozása strapabíró legyen. Mindemellett van tér a játéknak is, a szoba megvilágításával, a kiegészítők textúrájával sokat tehetünk azért, hogy egy-egy a szívünknek kevésbé fontos bútorral együtt is létrejöjjön a hőn áhított összhang, ami végeredményében a stílusunknak és ízlésünknek megfelelő.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 21. 12:47, csütörtök | PR

Milyen világítás legyen a garázsban?

A garázs lakásunk fontos melléképülete lehet, mely gyakran nemcsak az autó hálószobája, hanem barkácsolási tevékenységeink helyszíne is lehet.

2023. Szeptember 21. 09:58, csütörtök | PR

A matrac és a minőségi alvás - Hogyan hat a matrac az alvás minőségére?

Az egészség fontos része a 8 órás, kiegyensúlyozott alvás. Ennek alappillére a megfelelő matrac megtalálása, hiszen csak a testünk, a gerincünk számára legjobb matracon tudunk békésen álomba szenderülni.

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 13. 17:40, szerda | PR

Elkészült a Jánosik Kft. közreműködésével felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központ.

A napokban ünnepélyes keretek között adták át a közel 3 milliárd forintból felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központot -jelentette be Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa