Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Április 12. 10:37, szerda | PR
Forrás: (x)

Tippek a tökéletes nappali létrehozásához

Tippek a tökéletes nappali létrehozásához

Berendezési ötletek mindenkinek.

Ahány ház, annyi szokás. És legalább ennyiféle nappali is, ami nagyon jól is van így! Egyéniségünkkel harmonizáló otthont kialakítani elsőre nem tűnik akkora kihívásnak, pedig akadnak buktatók. Ahhoz, hogy a lakásunk egyik legfontosabb szobája a személyiségünknek és az életritmusunknak is megfelelő legyen, nem árt néhány dologra odafigyelni a berendezéskor, hogy aztán hosszú ideig elégedettséggel töltsön el a nappalinkban töltött idő.

Összhangban az ízlésünkkel

Az ideális nappali mindenkinek mást jelent. Éppen ezért az olyan általánosságok, miszerint minden nappali kötelező eleme a televízió vagy a hátmasszázst biztosító fotel - nem állják meg a helyüket. Egy kanapé beszerzése sem elengedhetetlen, de kétségkívül ez az a bútor, ami ebben a szobában nagyon jó szolgálatot tehet, attól függetlenül, hogy hány évesek vagyunk, milyen szokásaink vannak. Hiszen nem kell feltétlenül a kanapén kuckóznunk éjt nappallá téve ahhoz, hogy a vendégfogadáskor kapóra jöjjön, hogy van egy kényelmes felület, ahol ülhetnek a látogatóink. Bármennyire is inspirálnak a lakberendezési trendek, mindig a személyiségünk legyen az első, amit figyelembe veszünk, hiszen így kerülhetjük el, hogy rosszul érezzük magunkat az otthonunk ezen részén.

Világítás és textúrák

A lakberendezés egy olyan összetett folyamat, amikor a szokásainkat és a stílusunkat is figyelembe kell venni, nem csak a pénztárcánk vastagságát. Sokszor adódik olyan helyzet, hogy kompromisszumokra kényszerülünk, például a kisgyerekes szülőknek fontos, hogy a kanapé kárpitozása strapabíró legyen. Mindemellett van tér a játéknak is, a szoba megvilágításával, a kiegészítők textúrájával sokat tehetünk azért, hogy egy-egy a szívünknek kevésbé fontos bútorral együtt is létrejöjjön a hőn áhított összhang, ami végeredményében a stílusunknak és ízlésünknek megfelelő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.