Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2023. December 23. 07:00, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Tiktok tánc, ének, zene, forgatag - Ilyen volt az utolsó péntek az idei adventi időszakban

Tiktok tánc, ének, zene, forgatag - Ilyen volt az utolsó péntek az idei adventi időszakban

A rideg időjárás ellenére is szívmelengető és méltó zárása volt az adventi hétvégék péntekenkénti programsorozatának utolsó alkalma.

Sokan szkeptikusak voltak a kezdeményezés sikerét illetően, amikor megírtuk, hogy újra lesznek programok a Kossuth utcán az adventi időszakban, miután a belvárosi üzletek tulajdonosai összefogtak, és közösen keresték fel az önkormányzatot. Az egyeztetések sikerre vezettek, és a városvezetés partner volt többek között abban, hogy péntekenként a Kossuth utca adjon otthon az adventi programoknak, az üzletek pedig vállalták, hogy 19 óráig tartanak nyitva ezeken a napokon.

Már a november végi Black Friday napján is érezhető volt, hogy valami elkezdődött a városban, ugyanis programok nélkül is megélénkült a belvárosi utcák forgalma. Aztán a második adventi hétvégéig kellett várni, hogy kijelenthessük, átütő sikert ért el a kezdeményezés, minden várakozást felülmúlóan sokan vettek részt az akcióban, és valódi adventi forgatag alakult ki a belvárosban.

A tegnapi, utolsó adventi hétvége péntekjén is kimondottan sokan érkeztek a belvárosba, pedig az erős szél és az esős időjárás még így is sokakat távol tarthatott. Szórádi Gábor produkcióját követően a legnagyobb érdeklődés a Zsoodance performanszát jellemezte, a táncosok bemutatóját követően ugyanis egy Tiktok táncot tanítottak meg a közönség bátrabb tagjainak, amelyről aztán felvétel is készült. A Flores Band, a Megafone Zenei Egyesület tagjai, majd pedig Ifjú Martin szórakoztatta a közönséget, végül Valler Kata tárgyanimációs játékával zárult a programok sora.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.

2024. Május 01. 20:36, szerda | Helyi

Kiütéses győzelemmel jutott tovább a megyei kupában a Perutz

A Veszprém vármegyei kupa 5. fordulójában az idén még veretlen Balatonfűzfő otthonába látogatott a Perutz, ahol sikerült revansot venni a bajnokságban elszenvedett vereségért és 5-0-s győzelemmel jutott tovább a Pápa.