Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Február 03. 07:33, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Tetszik, vagy sem, Pápa is felkerült Magyarország szextérképére

Tetszik, vagy sem, Pápa is felkerült Magyarország szextérképére

A legnagyobb hazai szexpartner kereső oldal idén is elkészítette az ország szextérképét, amelyen városunk is szerepel.

2017-es adatok alapján Dombóvár lett a pornó fővárosa, de Nagykőrös és Mátészalka is dobogós helyen végzett. A tavalyi évben ugyanis, a Google adatbázisa szerint az interneten ezeken a településeken kerestek a legtöbben szexre - írja a 24.hu.

„Érdekesség, hogy 2016 nyarán még Mátészalka, 2015-ben pedig Kazincbarcika állt az első helyen, akkoriban Dombóvár még az első tízben sem szerepelt a Szexrandi.hu felmérése szerint. A legnépszerűbb szexuális témájú keresések között 2017-ben leginkább a „69” és a „házastárs szülője” témák iránt nőtt meg az érdeklődés. Dombóvár mögött alig lemaradva a nagykőrösiek végeztek, míg a 2016-os pornófővárosnak kikiáltott Mátészalka tavaly visszacsúszott a harmadik helyre. Budapest ezúttal sincs rajta a legszexéhesebb városok toplistáján"– közölte az oldal.

Ahogy Győr, úgy Szombathely sem szerepel (sem 2016-ban sem 2017-ben) az országos szextérkép első 15 helyezettje között. A Nyugat-Dunántúlon Pápa az egyetlen listás város. Ha úgy nézzük egyébként, Pápa kezd leszokni a pornóról, mivel 2015-ben negyedikek voltunk ugyanezen a listán.

Persze, azért nagyon valószínűséggel nem Dombóváron fogyasztották a legtöbb pornót , de mindenképp itt írták be a legtöbbször a Google-be azt a keresőszót, hogy SZEX.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.

2024. Május 04. 09:21, szombat | Helyi

Harcászati gyakorlat miatt fokozott légi és közúti forgalomra kell számítani Pápa térségében

Többnemzeti harcászati gyakorlat zajlik a pápai légibázison.

2024. Május 03. 17:35, péntek | Helyi

Bölcsődét avattak Mihályházán

Biztonságos és kiszámítható környezetet teremt a kormány a családok számára - hangsúlyozta a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára pénteken a Manóvár Mini Bölcsőde átadása Mihályházán.

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.