Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2015. Szeptember 02. 15:07, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.), Pápai Rk.

Testvérpárt bántalmazott

Testvérpárt bántalmazott

Egy testvérpárt vert meg a megalapozott gyanú szerint egy Pápai környéki férfi. A pápai rendőrök lezárták az ellene folytatott nyomozást.

A nyomozás adatai szerint a 20 éves B. Szabolcs 2015. március 21-én a hajnali órákban – a lakóhelyén levő italbolt előtt – szóváltásba keveredett egy helybéli testvérpárral. A vitát tettlegesség követte, amelynek alkalmával B. Szabolcs mindkét testvért bántalmazta. Az ütések, rúgások következtében a sértettek súlyos sérülést szenvedtek.

A gyanúsított ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a pápai rendőrök a Pápai Járási Ügyészséghez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 09:23, szerda | Helyi

Elindultak a fúvósok, ébresztőt fújnak a városnak

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 30. 13:06, kedd | Helyi

Pápára jön Magyar Péter

Május másodikán csütörtökön, este 6-kor beszél a Fő téren, majd pedig kötetlen beszélgetésre invitálja a jelenlévőket a Tisza párt vezetője.

2024. Április 30. 12:58, kedd | Helyi

Bocskay László visszalépett a jelöltségtől

A Fidesz-KDNP jelöltje kezelőorvosai javaslatára döntött úgy, hogy nem indul el az önkormányzati választáson, Pápa 3-as számú egyéni választókerületében.

2024. Április 29. 13:40, hétfő | Helyi

Ismert olasz zenésznek adta ki magát, 3 milliót utalt neki a pápai hölgy

Egy ismert olasz együttes egyik tagjának adta ki magát a romantikus csaló, aki egy csomó pénzt kért a pápai nőtől - írja a Police.hu.