Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2013. Január 23. 05:00, szerda | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Térjünk a lényegre! - Így viselkedjen a nő a férfival

Térjünk a lényegre! - Így viselkedjen a nő a férfival

Szeretné tudni, mit gondol a barátja/férje? A férfi agya gondolkodásának megismerése minden nőt meglepne - írja a Fox News. Az alábbi tanácsokkal azonban megkönnyítheti a kommunikációt és a kapcsolatot a párjával.

Beszéljen többször úgy, mint egy férfi! Persze nem mélyebb hangon, csak térjen gyorsabban a lényegre. A férfiak koncentrálóképessége ugyanis véges, nem tudnak annyi információra odafigyelni, amennyit egy nő szeret beszélni. Hogyha nem látja a nő által mesélt történet lényegét, figyelme el fog kalandozni.

Érintse, simogassa a kezét! Sok nő gondolja azt, hogy a férfiak nem szeretik az ölelést, a simogatást, pedig ez nem igaz, csupán nem szeretik felfedni, hogy vágynak az érintésre, mert az a gyengeség jele lenne számukra.

Legyen a támasza! A férfiak sok szempontból gyerekek, akik szeretik, hogyha munkájukért megbecsülik és megdicsérik őket. A nőtől is vágyik megbecsülésre és tiszteletre a férfi. Mivel az elismerést a főnökétől általában ritkábban kap, ezért még nagyobb szüksége van arra Öntől.

Nevessen vele! A férfiak külsejükön kívül a humorukkal tudják leginkább meghódítani a nőket. Szeretik, hogyha a nő érti a vicceiket, velük nevet és képes még akár a másik felet is kifigurázni. Ezen nem szabad megsértődni, hanem együtt kell nevetni, hiszen egy-egy vicces történet is életük része.

Mondja el neki, mit szeretne! A férfiak nem gondolatolvasók, ezért konkrétan közölje velük, mit szeretne. Ráadásul a férfiak még szeretik is hallani, hogy mit vár el tőlük, szóval legyen bátor kérni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 09:01, vasárnap | Életmód

Mintegy ötezer, gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalt láttak vendégül ÁGOTA Falván

Mintegy ötezer, gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalt láttak vendégül gyermeknap alkalmából az ÁGOTA Bács-Kiskun vármegyei rendezvényhelyszínén, ÁGOTA Falván, Tass-Alsószenttamáson

2024. Május 25. 08:16, szombat | Életmód

Két magyar Trófea-díj a világ egyik legnagyobb borversenyén

Két magyar bor, a somlói Tornai Pincészet 2017-es Top Selection Grófi Hárslevelűje és a Royal Tokaji 2018-as 6 puttonyos Tokaji Aszúja is elnyerte idén a legmagasabb elismerést, a Trófea-díjat a londoni International Wine Challenge-en.

2024. Május 25. 08:05, szombat | Életmód

Ováció fogadta az Iránból elmenekült rendezőt és filmjét a fesztiválon

Ováció fogadta az Iránban börtönbüntetésre ítélt és onnan elmenekült neves filmrendezőt, Mohammad Raszulofot és filmjét péntek este a 77. Nemzetközi Cannes-i Filmfesztiválon.

2024. Május 24. 13:17, péntek | Életmód

A magyarországi hegyi patakok felét ideiglenes kiszáradás veszélyezteti

A magyarországi hegyi patakok felét veszélyezteti az ideiglenes kiszáradás a HUN-REN Ökológiai Kutatóközpont (HUN-REN ÖK) vizsgálata szerint.