Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Március 22. 10:34, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Telt ház várta Morvai Krisztinát Pápán

Telt ház várta Morvai Krisztinát Pápán

A Jobbik által támogatott Európai Parlamenti politikus Ferenczi Gábor helyi országgyűlési képviselőjelölt meghívására érkezett Pápára. Lakossági fórumára megtelt a Pedagógus Művelődési Ház nagyterme.

Az eseményen Orbán Imre, a Jobbik pápai elnökének bevezetőjét követően Ferenczi Gábor országgyűlési képviselőjelölt szólt pártja programjáról, majd Morvai Krisztina beszélt az elmúlt öt év munkájáról.

Az EP képviselő nem politikusnak, hanem független jogvédőnek tartja magát, aki a Jobbik támogatásával vehet részt az európai politikában. Morvai Krisztina örömét fejezte ki, hogy a párt ismét bizalmat szavaz neki és a májusi Európai Parlamenti választáson újra jobbikos színekben indulhat.

A képviselő az eddig elvégzett munkájával kapcsolatban elmondta, a magyar emberek üzenetét kívánja Brüsszelbe eljuttatni. - Az ottani képviselők meglehetősen keveset tudnak arról, hogyan is élnek itt az emberek. Szeretném érzékeltetni az Európai Unióban a magyar valóságot, mert sajnos Magyarország inkább egy harmadik világbeli országhoz hasonlít, mint az unió egyenrangú tagállamához. A magam mögött hagyott öt év alatt igyekeztem megismertetni Brüsszelben és Strassburgban azt, hogy mi is az a Trianon, hogy Magyarországon a lakosság zöme 300 euróért teljes munkajogi jogfosztottságban dolgozik, de igyekeztem felhívni a figyelmet a magyar föld védelmére is - tudtuk meg Morvai Krisztinától.

Az EP képviselő elmondta, büszke arra, hogy az Európai Unió "smink nélküli" oldalát sikerült bemutatnia a magyar emberek számára. - A magyarok láthatták a saját szemükkel, hogy az oly nagyon piedesztálra emelt Európai Unió hogyan működik például a Tavares-jelentés kapcsán, amikor folyamatos üldözés ment Magyarország ellen abszolut kettős mérce alapján. Ebben az üldözésben élen járt Vivien Reding asszon is, aki ötszázezer ember igazságügy-minisztere, ehhez képsest nemhogy jogi diplomája nincs, de egy szemeszternyi jogot sem tanult. Ezeket a dolgokat én tártam fel a magyar emberek számára - mondta Morvai Krisztina, akitől azt is megtudtuk, hogy mindig szívesen látogat Pápára, nagyon szereti városunk hangulatát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.

2024. Április 27. 07:37, szombat | Helyi

A Helyi Választási Bizottság szerint jogsértést követtek el ellenzéki jelöltek

Molnár Bálintot, Kovács Józsefet, Grőber Attilát, Vonnák Andreát, Vadász Krisztinát és Kerti Györgyit marasztalták el, miután Áldozó Tamás kifogást nyújtott be velük szemben.

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.