Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2012. Január 05. 14:34, csütörtök | Sport
Forrás: mno.hu

Ételre sincs pénz a Fradinál?

Ételre sincs pénz a Fradinál?

Hiába láttak napvilágot kedvező hírek a Ferencvárosról, a zöld-fehérek egyik szurkolói szerveződése negatív információkat szivárogtatott ki. A Fradimob értesüléseit Dragóner és Lipcsei közleményben cáfolták.

A két ünnep között a Ferencváros visszavásárolta a labdarúgó-szakosztályt, amely eddig az egyesülettől úgymond különálló rész volt. Továbbá nagy előrelépés volt a Fradi életében, hogy sikerült visszaszereznie a kereskedelmi jogait. A Fradi labdarúgócsapatát 2003-ban a klubnak visszaadó Fotex magánál tartotta a „részleges kereskedelmi jogokat”, amely értelmében mindenfajta hivatalos kommunikáció csak az ő médiumain keresztül történhetett (legyen az újság, honlap, Facebook, Twitter, vagy akár TV), nélküle nem lehetett webshopot sem csinálni, s nála maradt a Fradi, a Ferencváros, az FTC név, s a címer használatának joga élelmiszereken, italokon is.

A kedvező híreket árnyékolta be egy Fradimobon (egy ferencvárosi szurkolói szerveződés) megjelent nyilatkozat, amely Kubatov Gábor módszereit kritizálta a Ferencvároshoz méltatlan hangnemben.

„Nagy baj, hogy most már tényleg akkora arcuk van ezeknek, hogy nem félnek senkitől és semmitől. Azt nyilatkozzák mindenhol, hogy nincs tartozás, de az alkalmazottak karácsony előtt nem kaptak egy forintot se. Volt, aki pénteken hívott, hogy miből vegyen ajándékot. Nyárról vannak még elmaradásai a klubnak. Akinek nem tetszik, az takarodhat. Erre csak ennyit mondanak. Tavaly november óta tartunk ki pénz nélkül, vagy hébe-hóba egy kis pénzzel. A nagyságos Kubatov Úr semmibe vesz minket. Dejan Milovanovicsnak el kellett adni az ezer éves Opeljét, mert nem tudott vacsorát venni a gyerekeknek, és amikor felment az előlegért, azt mondták, hogy észben tartják. És itt van az a személy, akivel senki sem foglalkozik. Ő Nyíri Zoli, aki az Újpest vízilabdázója volt . Zsigerből utálja a Fradit, és mindenkivel úgy beszél, ahogy anno a nagy Prukner tette. Jovának azt mondta, hogy százezerért vesz ilyen kapust bárhonnan, ha nem írja alá a szerződését. Most megkereste a Debrecen 6000 eurós ajánlattal, kíváncsi leszek, hogy lesz e kapusunk tavasszal. Pökhendi banda!”

Az írásra a Ferencváros utánpótlásának menedzsere és korábbi labdarúgója, Dragóner Attila reagált egy Lipcsei Péterrel közösen kiadott közleményben.

„Érthetetlen. Nem tudjuk kinek áll érdekében ártani a Ferencvárosnak. Hosszú idő után rendeződtek a dolgok szeretett klubunk körül; a stadion visszakerült magyar kézbe, a csapat pedig újra a klub szakosztályává vált, több mint tíz év után visszaszereztük a marketing jogainkat és rendben kapjuk a fizetéseinket. Most elkezdhetnénk építkezni, amire annyian, olyan régóta vártunk. A „Nem tudott vacsorát venni a gyerekeknek!” cikkben állítottak nem felelnek meg a valóságnak és ártanak a Ferencvárosnak.”

Vajon kinek áll érdekében rossz fényben feltüntetnie a Ferencvárost? Esetleg a Fradimob értesülései a valósak?

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 19:54, szombat | Sport

Ez igazi rally lesz!

Idén 2024-ben a Diósgyőr ralin P14-es kategóriában állsz rajthoz Velezdi Eszter navigátoroddal.

2024. Május 25. 19:51, szombat | Sport

Egy dobogós Diósgyőr ralis eredménynek örülnénk!

Beszélgetés Kronome Ákos autóversenyzővel, nagy megmérettetés előtt.

2024. Május 25. 08:12, szombat | Sport

Férfi kézilabda NB I - Előnyben a címvédő Veszprém a döntőben

A címvédő Veszprém házigazdaként 35-28-ra legyőzte a Szegedet a férfi kézilabda NB I döntőjének első, péntek esti mérkőzésén.

2024. Május 24. 23:28, péntek | Sport

Versenyzői rutinja a Top15-be repítette Gender Tamás Juniort!

Gender Tamás Junior a WSK - Open Series International Circuit La Conca - OKJ kategóriában 2024.05.07-11. között versenyzett.