Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Május 23. 09:03, péntek | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányág

Telefon helyett nagyító

Telefon helyett nagyító

Okostelefont kínált eladásra az interneten az a 25 éves dunaújvárosi nő, aki ellen a csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást vádemelési javaslattal zárta le a Pápai Rk. Vizsgálati Osztálya.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2013 szeptemberében G. Kitti az egyik internetes hirdetési oldalon nagy értékű mobiltelefon készüléket kínált eladásra rendkívül kedvező áron. Szeptember közepén az ország különböző pontjain élő három vásárló, több tízezer forintot utalt át az általa megadott bankszámlaszámra annak reményében, hogy a készüléket pár napon belül postázza lakcímükre az eladó. Miután a telefon nem érkezett meg, feljelentést tettek. A negyedik károsult a banki utalás helyett ragaszkodott a postai utánvételhez, ám elmondása szerint a csomagban telefon helyett egy nagyítót talált.

Meghallgatása során G. Kitti elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy az eladásra kínált telefon soha nem állt rendelkezésére. Tettét nehéz anyagi helyzetével indokolta.

Az eljáró hatóság a csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárás iratait 2014. május 21-én küldte meg vádemelési javaslattal a Pápai Járási Ügyészségnek.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk

2024. Április 19. 13:31, péntek | Helyi

Baleset az új 83-ason Tétnél!

A középső szalagkorlátnak ütközött egy személyautó a 83-as főút Pápa felé vezető oldalán, Tét közelében.

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.