Városlista
2021. november 30, kedd - András, Andor

Hírek

2021. Január 22. 12:16, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Tegyen javaslatot, kik kapjanak városi kitüntetést!

Tegyen javaslatot, kik kapjanak városi kitüntetést!

Január 31-ig lehet javaslatokat tenni Pápa város kitüntető címereire.

A beérkező javaslatok alapján a képviselő-testület - illetve a veszélyhelyzet idején az átruházott hatáskörben eljárva - a polgármester dönt a díjazottakról. Az önkormányzat minden év március 15-én két érdemérmet és öt díszoklevelet adományoz az azokra érdemeseknek, még kérdéses, hogy az idei évben lesz-e lehetőség erre az ünnepség alkalmával, vagy csak szűk körben kerülhet sor az adomyánok átadására - mondta el dr. Áldozó Tamás polgármester.

A városvezető arra kéri a pápai magánszemélyeket, közösségeket, hogy fontolják meg, kik azok a kiemelkedő teljesítményt nyújtó pápaiak, vagy pápai közösségek, akik méltók arra, hogy ezeket a kitüntető díjakat megkapják. Az érdemérem és diszoklevél adományozására az ajánlattevők egy naptári éven belül egy-egy ajánlást tehetnek. A javaslatokat indoklással, levél útján, e-mail-ben vagy személyesen a Városháza ügyfélszolgálatán leadva juttathatják el a polgármesterhez.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 16:46, kedd | Helyi

Letették az új református óvoda alapkövét

A jelenlegi Édenkert Református Óvoda épületével szemben, a Veszprémi úton épül új óvoda Pápán.

2021. November 30. 10:30, kedd | Helyi

Koronavírusban hunyt el az év veszprémi mentőse

2021. November 29. 13:53, hétfő | Helyi

Önkormányzati jutalmakat vehettek át pápai rendőrök

Immáron hagyománynak számít Pápán, hogy a város polgármestere elismerést nyújt át a kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőröknek. Ezúttal az egyik biztonsági cég helyi vezetője is csatlakozott dr. Áldozó Tamáshoz.