Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2022. Január 27. 15:09, csütörtök | PR
Forrás: etuo.hu

Tartozékok, amikkel még inkább kihasználhatod a telefonod

Tartozékok, amikkel még inkább kihasználhatod a telefonod

Mivel okostelefonjaink már szinte nélkülözhetetlenek a mindennapokban, az ötlet, hogy még inkább kihasználhassuk rejtett képességeiket, nemcsak csábító, hanem izgalmas is. Nézd meg, mit tehetnek még érted ezek a hasznos kiegészítők!

Még a legmodernebb készülékek sem mindig rendelkeznek minden olyan gsm-tartozékkal, amelyre szükségünk lenne a zavartalan, kényelmes használathoz. Vannak azonban olyan kiegészítők, melyek segítenek a telefonok, tabletek és egyéb mobil eszközök testreszabásában.

Bluetooth hangszóró, ha extra hangzásra vágysz

Ha hangszórót vennél, fontos, hogy olyan vezeték nélküli eszközt válassz, amelynél nem kell aggódnod az akkumulátor miatt, mert akár öt-hat órán át is tökéletesen működik, mielőtt újratöltenéd. További előnyük, hogy kompakt kialakításuknak és kis méretüknek köszönhetően akár kirándulásokra, túrákra, utazásokra is magaddal viheted őket.

Tipp: Miközben élvezed a zenét, fontold meg, hogy a streamelés helyett inkább letöltöd kedvenc számaidat, mivel így rengeteg akkumulátoridőt spórolhatsz meg, és kevesebb lesz az idegesítő pufferelési szünet is.

LED körfény mobiltelefonra a tökéletes megvilágításért

Ha sok videót vagy szelfit készítesz, szükséged lehet egy LED-es gyűrűs vakura. Ezek a zseniális mobiltelefon-kiegészítők különböző világítási módokat kínálnak, hogy minden alkalomra a lehető legjobb fényt választhasd. A lámpák tartós anyagokból készülnek, és akár másodpercek alatt csatlakoztatni lehet őket szinte bármely okostelefonra vagy táblagépre.

Tipp: A vaku számos funkciójának köszönhetően akár kempingezés közben is használható fényforrásként, de hátizsákhoz vagy a sátorhoz is rögzítheted, amikor túrázol.

Telefontartók a vezetés biztonságáért

Jól tudjuk, hogy a telefon használata az autóban nem biztonságos, de a GPS, zenehallgatás és kihangosított beszélgetés céljából sokan használjuk a telefonunkat vezetés közben. Itt jön a képbe egy jó autós telefontartó, amely biztonságosan rögzíti a telefont a műszerfalon, hogy ne kelljen kormányzás közben babrálni a készüléket.

Tipp: Egy jól rögzített telefonnal kiküszöbölheted annak kockázatát is, hogy baleset esetén a telefon röptében sérülést okozzon neked, vagy utasodnak.

Telefonállványok a profi fotózás élményéért

A mai okostelefonok lényegében nyugdíjazták a múltbeli kattintós fényképezőgépeket. Éles, színekben gazdag, remek felbontású képeket készítenek, így még a kezdő fotósok is képesek profi fényképeket készíteni. Lehetővé teszik az időzített képek készítését is, hogy te is szerepelhess a fotókon. Ha azonban azt szeretnéd, hogy a kép ne mozduljon be, állítható telefonállványra lesz szükséged, amelyet mindenhová magaddal vihetsz.

Tipp: Ha távirányítós változatot vásárolsz, nagyobb távolságból is készíthetsz képet, és nem kell aggódnod, hogy időben odaérsz-e az exponáláshoz.

Fotó: etuo.hu

Hol érdemes kiegészítőket vásárolni telefonodhoz?

Ha a minőség mellett a biztonság is fontos számodra, érdemes olyan kereskedőnél vásárolnod, ahol a hatalmas választékon túl nyugodt lehetsz a garanciát illetően is. Az etuo.hu webáruháza az ismert Árukereső árösszehasonlító oldalon a vásárlói visszajelzések alapján elnyerte a „Megbízható üzlet” minősítést. Náluk a szokásos 14 napos visszaküldési lehetőség helyett, 30 nap áll rendelkezésedre, ha meggondolnád magad, ügyfélszolgálatuk pedig minden kérdésedre készséggel válaszol.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | PR

Hogyan ismerhetők fel a száraz szem tünetei, hogy idejében kezeltethesd a problémát?

Bizonyos helyzetekben, például biciklizés vagy futás során, repülőn ülve, egy fűtött vagy légkondicionált szobában könnyen megtapasztalhatod a szemszárazságot.

2024. Április 30. 10:13, kedd | PR

7 dolog, amit jó, ha minden háztulajdonos meg tud javítani magának

Vannak, akik fázisceruzával a fülük mögött születtek és igazi ezermesterként mindent képesek megjavítani a ház körül.

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját