Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2024. Június 24. 09:59, hétfő | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Tanszergyűjtő akciót szerveznek a Pápai Polgárok!

Tanszergyűjtő akciót szerveznek a Pápai Polgárok!

Bár az iskola most pont véget ér, de gondolni kell arra is, hogy a nyári szünet elmúltával ismét várja a diákokat a suli. Sajnos sok családnak jelentős megterhelést jelent az iskolakezdés, nekik szeretnének segíteni a civilek.

A Pápai Polgárok nem először szerveznek jótékonysági akciót, karácsony előtt cipősdoboz gyűjtésbe kezdtek, amellyel csaknem 250 család ünnepét tették szebbé, az adományozókkal közösen. Azóta a belvárosi közlék kitakarításával, csinosításával vétették észre magukat a civilek, akik a nyári szünetben sem lustálkodnak. Arra kérik mindazokat, akik megtehetik, hogy tanszerekkel segítség a nehezebb helyzetben lévőket. A még használható állapotban lévő iskolatáska, tolltartó, tornazsák nagyon jól jöhet, de íróeszközök, vonalzók, körzők, ecsetek és minden iskolai eszköz örömet fog okozni mindazoknak, akiknek nehézséget jelent ezek beszerzése. Az adományokat Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye juttatja el a rászorulóknak.

Az adományokat több helyszínen, a Vitafit Étteremben, és a Szuperinfó Rákóczi utcai irodájában lehet leadni, de kérésre egyéb helyszínen is átveszik azokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 20:02, péntek | Helyi

Időseknek tartottak előadást az online bűncselekmények megelőzése érdekében

A pápai rendőrök a helyi nyugdíjas klubok tagjainak tartottak bűn-és baleset megelőzési előadást.

2024. Szeptember 27. 20:01, péntek | Helyi

Nagy volt az érdeklődés a pápai toborzáson

2024. Szeptember 27. 15:26, péntek | Helyi

Két autó ütközött Pápa és Ihász között, teljes az útzár!

Az egyik autó árokba borult az ütközés után.

2024. Szeptember 27. 13:05, péntek | Helyi

Kezelés orvosi piócákkal – Már Pápán is!

Több ezer éves hagyományokkal bíró alternatív terápia a piócás kezelés, amely immáron városunkban is elérhető. Az egészségügyi szakember által végzett kezelés biztonságos, a betegek visszajelzései pedig rendkívül pozitívak.