Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Szeptember 17. 09:27, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Tanszercsomagokat adományozott rászoruló családoknak az MSZP helyi szervezete

Tanszercsomagokat adományozott rászoruló családoknak az MSZP helyi szervezete

20 darab tanszercsomagot állítottak össze, amelyeket a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye Család- és Gyermekjóléti Szolgálata juttat el alsós és felsős rászoruló diákok számára.

Grőber Attilától, a szocialista párt helyi szervezetének elnökétől megtudtuk, évek óta szerveznek hasonló jótékonysági akciókat az iskolakezdés környékén, amikor nehéz sorsó diákokat támogatnak. Felidézte, évekkel ezelőtt, amikor az országgyűlési képviselők egy jelentősebb fizetésemelést szavaztak meg maguknak, akkor az MSZP képviselői úgy döntöttek, hogy az emelés összegét egy szolidaritási alapba utalják át minden évben. Ebből az összegből Pápára és környékére mintegy 200 ezer forint jutott most, ami 20 tanszercsomag összeállítására volt elegendő. A politikus hozzátette, mindig olyan szervezettel működnek együtt, amely garancia arra, hogy az adományok valóban jó helyre kerülnek, ezúttal a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye Család- és Gyermekjóléti Szolgálata juttatja célba a csomagokat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.