Városlista
2021. október 26, kedd - Dömötör

Hírek

2021. Szeptember 17. 09:27, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Tanszercsomagokat adományozott rászoruló családoknak az MSZP helyi szervezete

Tanszercsomagokat adományozott rászoruló családoknak az MSZP helyi szervezete

20 darab tanszercsomagot állítottak össze, amelyeket a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye Család- és Gyermekjóléti Szolgálata juttat el alsós és felsős rászoruló diákok számára.

Grőber Attilától, a szocialista párt helyi szervezetének elnökétől megtudtuk, évek óta szerveznek hasonló jótékonysági akciókat az iskolakezdés környékén, amikor nehéz sorsó diákokat támogatnak. Felidézte, évekkel ezelőtt, amikor az országgyűlési képviselők egy jelentősebb fizetésemelést szavaztak meg maguknak, akkor az MSZP képviselői úgy döntöttek, hogy az emelés összegét egy szolidaritási alapba utalják át minden évben. Ebből az összegből Pápára és környékére mintegy 200 ezer forint jutott most, ami 20 tanszercsomag összeállítására volt elegendő. A politikus hozzátette, mindig olyan szervezettel működnek együtt, amely garancia arra, hogy az adományok valóban jó helyre kerülnek, ezúttal a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye Család- és Gyermekjóléti Szolgálata juttatja célba a csomagokat.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 26. 20:45, kedd | Helyi

Fának csapódott egy autó Dáka és Nagyalásony között, teljes az útzár!

Egy embert feszítővágóval szabadítottak ki a tűzoltók!

2021. Október 25. 14:26, hétfő | Helyi

Kiemelt rendőri jelenlét a Pápai járás temetőiben

A pápai rendőrök kiemelt rendőri jelenléttel biztosítják a Pápai járás temetőinek biztonságát 2021. október 29-étől 2021. november 1-jéig.

2021. Október 25. 09:32, hétfő | Helyi

Pénztárcát lopott, a rendőrök elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 80 éves nőt.

2021. Október 25. 05:43, hétfő | Helyi

Győzött hazai pályán a Perutz!

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában remek első félidei támadójátékának köszönhetően 1-0 arányban legyőzte a Pápa a Zalaegerszeg II csapatát.