Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. Május 11. 07:14, hétfő | Helyi
Forrás: papa-ma.hu

Szűcs Lajos elhagyja Pápát!

Szűcs Lajos elhagyja Pápát!

Csaknem 10 év után távozik Pápáról a kiváló hálóőr. Szűcs Lajos az a fajta játékos, aki miatt igazán érdemes kijárni a mérkőzésekre.

A Lombard Pápa az OTP Bank Liga 27. fordulójában kétgólos vereséget szenvedett Pécs együttesétől. A sárga-feketék újabb fiaskójukkal a kiesés szélére sodródtak, Kovács László megbízott vezetőedző úgy nyilatkozott a lefújás után, az eredmény mellett az fájt a legjobban számára, hogy a játékosain nem látta azt a tüzet, ami a Haladás és a Diósgyőr ellen megvolt. Nyilván ezt lehetne magyarázni különböző okokkal... Úgy érzem, jó néhány játékos fejben már nagyon messze van Pápától – fűzte hozzá a kapusedző. A pályán nyújtott teljesítménnyel Szűcs Lajos csapatkapitány sem volt elégedett, sőt a rutinos hálóőrtől megtudtuk, a csapat eredményétől függetlenül nyáron nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, így közel 10 év után biztosan távozik Pápáról.
- Sajnos nem tudtunk egyenrangú ellenfele lenni a Pécsnek, a 90 percet gyakorlatilag helyzet nélkül hoztuk le, Poleksicnek védeni valója sem volt - utalt a szombat esti mérkőzésen történtekre a kapus – sportemberek vagyunk, amikor kifutunk a pályára igyekszünk minden külső körülménytől függetleníteni magunkat, de ez ma nem sikerült. Mindenki tisztában van a minket érintő problémákkal, de van még három forduló hátra, amíg a matematikai esélyünk megvan a bennmaradásra, mindent el fogunk követni. Úgy gondolom, ha a hátralévő meccseken hat pontot szerzünk, megmaradhat az NB I-es tagságunk, ehhez persze az is kell, hogy rendeződjenek a problémák, megkapjuk az induláshoz szükséges licencet is.
Szűcs Lajos hozzátette, családi okok miatt a következő szezont már nem Pápán kezdi meg.
- Sajnos édesanyám egészségi állapota megromlott, emiatt szeretnék a lehető legközelebb költözni hozzá, így fájó szívvel, de kilenc és fél év után a bajnokság végeztével távozom Pápáról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 09:32, péntek | Helyi

Grőber Attila: Több mint 20 millió forintba került a most felbontásra kerülő, tavaly megépített aszfalt a Kossuth utcán

Az ellenzéki polgármesterjelölt szerint tervezettebben és gondosabban kell egy várost fejleszteni.

2024. Május 03. 08:07, péntek | Helyi

Lezárja a MÁV az Acsádi úti vasúti átjárót

A lezárás idején sem gyalogosan, sem pedig közúti járművel nem lehet majd áthajtani a kereszteződésen.

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.