Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Április 23. 16:16, kedd | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Szteroidos infúzióra kötötték Dukai Reginát

Szteroidos infúzióra kötötték Dukai Reginát

Súlyos halláskárosodást szenvedett.

Szteroidos infúziót kap Dukai Regina, akinek a hallása súlyosan károsodott az egyik fellépése alkalmával. Az orvosok felhívták a figyelmét a gyönyörű modell-énekesnőnek, hogy a probléma akár tartós is lehet.

Regina attól tart, sosem fog már rendesen hallani – írja a Life.hu.

– Sajnos már a második reggelemet kezdtem az egészségközpontban, ahol szteroidos infúziót kaptam, mert két hete egy fellépésemen túl nagy hangerőben töltöttem el pár órát. Ezért sérült és azóta megállás nélkül sípol a jobb fülem. Azt hittem, ez egy kis semmiség és hamar elmúlik, de sajnos nem így lett – írta Facebook oldalán Regina, aki azt is hozzátette, csak remélheti, hogy a kezelés hatásos lesz, de addig is különleges módon védi hallását.

– Két infúzió után tíz napos gyógyszerkúra következik, és ha ez sem hat, akkor így marad a helyzet. Bár én hiszek benne, hogy „sípolós kis barátom” kivándorol a fülemből, addig viszont amennyire lehet, óvnom kell a fülemet, szóval ne lepődjetek meg, ha fülhallgatóban bulizom végig a fellépéseimet, mert amennyire lehet, csökkentenem kell a nagy zajt, a füldugó pedig nem marad meg a fülecskémben – panaszkodott a modell.

Veszélyes szteroidok

Reginát esetleges mellékhatások is kínozhatják a kezelések után – erre hívja fel a figyelmet a természetgyógyász.

– A szteroid az egyik legagresszívabb gyógyító anyaga a szervezetnek. Rendkívül óvatosan kell vele bánni, és a lehető legrövidebb ideig szabad alkalmazni. Véletlenül sem javasolnám Reginának, hogy huzamosabb ideig kezeltesse magát ezzel a módszerrel, mert többet árt, mint használ. Ami a mellékhatásokat illeti, hosszabb kúra után fennállnak bizonyos veszélyek, főként a mellékvesekéreg-működés esetleges ideiglenes leállása, gyomor-bélrendszeri panaszok, esetleg hormonrendszeri zavar, cukorbetegség előtörése… A szervezetből való kiürülés attól is függ, milyen formában kapta a szteroidot, ha injekciót-infúziót kapott, azok kiürülése az utolsó beadását követő 8-10 nap minimum – mondta egy lapunk által megkérdezett természetgyógyász.

Címkék: Dukai Regina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 13:57, hétfő | Bulvár

Kétezer boltban csak magyar zene szól egy napig

Több mint kétezer üzletben, szállodában, étteremben és benzinkúton kizárólag magyar zene szól május 9-én.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.