Városlista
2022. május 18, szerda - Erik, Alexandra

Hírek

2021. Június 23. 10:12, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Sztárparádé Tiszalúcon - VIDEÓ

Sztárparádé Tiszalúcon - VIDEÓ

A maguk módján hírességek edzettek és mérkőztek meg egymással családias légkörben a tiszalúci focipályán.

Tiszalúc és a környék polgármesterei hívták ki a Prémium Médiaválogatottat egy baráti meccsre. Fésűs Nelly párjával érkezett Vajtó Lajossal továbbá jelen volt Haddad Henrik ’Ricky’, zenész; Cozombolis Leonidász Péter, énekes, dalszövegíró; Tihanyi Tóth Csaba, színész; Haagen Imre, színész; és közkedvelt labdarúgók: Keller József,Szenes Sándor, Volosinovszki György színész ,énekes,Barthos Zoltán főszervező,Földesi János csapatvezető. Külön köszönjük a meghívást Barthos Zoli főszervező barátunknak aki színesítette játékával és hozzáállásával ,hogy még színvonalasabb legyen a játékunk. A baráti szeretetet ,odafigyelést Tiszaluc polgármesterének Siri Norbertnek és polgármester helyettesének Csordás Lászlónak.

Tihanyi Tóth Csaba színész számára is nagy felfrissülés egy ilyen alkalom, hiszen barátok, ismerősök között tölthet el egy fantasztikus délutánt melynek eredményeképpen gazdagabb lesz ezzel az élménnyel. A következőket osztotta meg velünk:

,,Itt vagyunk Tiszalúcon, egy gyönyörű délutánt töltöttem el kedves barátaimmal a Prémium Médiaválogatott csapattársaival, ahol elsőként léphettem a színre, mint szövetségi kapitány. Úgyhogy a bekiabálások és instrukciók tőlem eredtek. Egy gyönyörű 4-7-es győzelemmel zártuk a napot. Kik ellen játszottunk? Tiszalúc és környéki polgármesterek voltak a kihívóink, akikkel összemértük erőinket. Kétszer félórás meccs volt, tele izgalommal, úgy hogy hajrá Tiszalúc, hajráfoci, hajrá Sport és hajrá Magyar Prémium Médiaválogatott!”

Haagen Imre ugyancsak színész fontosnak tarja, hogy a Prémium Médiaválogatott feltérképezze, körbejárja az ország kisebb és nagyobb településeit és megismertesse az emberekkel a csapatot mind ezt a formációt.

Elképesztően jó gálameccset játszottunk a környékbeli polgármesterek csapatával, a művész barátimmal együtt. A helyzet az, hogy úgy érzem, hogy kifejezetten jól sikerült a bemutatkozásom önmagam legvadabb álmait is túlszárnyalva gyakorlatilag lőttem egy gólt. Igaz, hogy szabadrúgásból, de ne nézzük a rossz oldalát ennek a történetnek. Rettentően jól éreztem magam és ami a lényeg, hogy a Prémium Médiaválogatottal bejárjuk az országot, az ország kis- és nagy településeire eljutunk és nem csak a sportot, hanem a kultúrát is népszerűsítjük hogyha arról van szó. Műsort vezetünk, éneklünk, focizunk, ami belefér. A lényeg, hogy mindenki jól érezze magát, mint ahogyan mi is remekül éreztük magunkat itt Tiszalúcon a Prémium Médiaválogatottal.

A válogatott tagjai egyöntetűen érzik kikapcsolódásnak és munkaszerű kötelességnek is a meghívásokat, ugyanis a csapat érdekében bármit.

Címkék: sztár, tiszalúc

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.