Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2023. Július 18. 09:23, kedd | Helyi
Forrás: X

Szponzort keres zenei karrierjének támogatására Wéber Ferenc Frenki

Szponzort keres zenei karrierjének támogatására Wéber Ferenc Frenki

A pápai énekes megosztja a közvéleményt. Sokan támogatják abban, hogy küzdjön tovább gyermekkori álmainak eléréséért, ám olyanok is vannak, akik szerint nem neki való ez a pálya. Egy biztos, Frenki nem adja fel!

Majd’ egy év telt el azóta, hogy utoljára beszélgettünk, akkor jó hírekkel szolgálták. Aranylemezt vettél át Budapesten és építgetted a karrieredet. Hogy állsz most?

Több fellépésem is volt az utóbbi időben különböző rendezvényeken, falunapokon, de nem tagadom, összességében a tapasztalataim vegyesek. Sajnos az anyagi lehetőségeim szűkösek, ezért új dalok, vagy klipek egyelőre nem születtek, de nem adom fel, rengeteg tervem van a jövőre nézve.
Hàl' Isten a közönség szeretete, a családom, barátaim és munkatársaim adnak plusz energiát a folytatáshoz. Azt sem tagadom, voltak mélypontjaim, volt idő, amikor abba akartam hagyni, de az emberek nagy többsége mellettem áll, és biztat. Nagyon jól esik a szeretetük, rengeteg embert ismertem meg az utóbbi időben, akik támogatnak. Sokan szeretnek, sokan nem, de szerintem ez nem probléma. Èn annak örülök a legjobban, hogy a 2,5 éves keresztlanyom is támogat, sok energiát ad ez nekem. Sok mindent szeretnék, jövőre érettségizek, utána szeretnék németből nyelvvizsgát tenni. És természetesen folytatni a zenei karriert.

Próbálkoztál a kereskedelmi csatornáknál is, tehetségkutató műsorokkal. Mik voltak a tapasztalataid?

Igen, több kereskedelmi csatornánál voltam. Próbálkoztam a TV2 Sztárban sztár leszek, Mutasd a hangod, az RTL The Voice, illetve a Sláger TV Mulatási tehetségkutató műsoraiban is.

Ha jól tudom, támogatást szeretnél kapni ahhoz, hogy építeni tudd az zenei karrieredet. Milyen formában gondolnád mindezt?

Mindezt pénzügyi támogatásban szeretném, hiszen a zenei karrier felépítéséhez sok minden kell, videoklip, új dalok, fellépő ruhák, marketing stb.

Mit várhatunk tőled, ha összejön a szponzori szerződés? Új dalok, klipek, fellépések?

Ha lesz szponzori szerződésem, lesznek videoklipek, új dalok, de televíziós szerepléseket is tervezek.
Nem fogom feladni a gyerekkori álmomat, hogy országosan ismert énekes lehessek, és ehhez minden követ meg fogok mozdítani. Tudom, nem sokan hisznek bennem, de meg fogom tudni valósítani. Hiszem, hogy többre vagyok képes, mint ami látszik. Ha sikerül folytatni, a mulatós-pop stílusú saját dalokkal fogok előrukkolni. Legfőbb vágyam, hogy saját lemezt adhassak ki.

Címkék: Frenki, wéber ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 08:33, vasárnap | Helyi

Katonai menetoszlopra kell számítani hétfőn Pápa térségében

Nemzetközi katonai logisztikai gyakorlat miatt érkeznek a járművek.

2024. Április 27. 07:59, szombat | Helyi

Elfogadta a rendőrség beszámolóját a Képviselő-testület

Rausz István rendőr ezredes 2024. április 25-én számolt be a rendőrkapitányság 2023. évi tevékenységéről.