Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. November 20. 18:43, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Szombaton teljes útzár mellett aszfaltozzák a Téglagyári úti körforgalmat

Szombaton teljes útzár mellett aszfaltozzák a Téglagyári úti körforgalmat

Mától (csütörtök) félpályás útlezárás mellett kisebb kiegészítő szakaszokat látnak el új burkolattal, szombaton pedig teljes lezárás mellett aszfaltozzák le az új körforgalmat.

Tablák és forgalomirányító személyek is fogják tájékoztatni a közlekedőket a terelések helyszínein - mondta el Molnár István városfejlesztési osztályvezető, a Pápa Városi Televíziónak. Az autósokat a Vörösmarty, az Esterházy és a Fürdő utcánál, az autóbuszokat és a teherautókat pedig már a Göncöl utcánál el fogják terelni.

A lezárás a helyi autóbuszközlekedést is érinti.

Az aszfaltozással várhatóan a szombati nap folyamán végeznek. A körforgalomnak legkésőbb november 30-ig kell elkészülnie.

Az új körforgalom megépítésével párhuzamosan egy kiegészítő munkálatot is elvégeztet az önkormányzat, a Szent István út páros oldalán egy csapadékvíz elvezető csövet fognak kicserélni, amely a járda alatt húzódik. A cserét követően a járda érintett szakasza burkolatot kap, egészen a Bakony-ér hídjáig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.