Városlista
2022. december 6, kedd - Miklós

Hírek

2012. Április 08. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / The Hollywood Gossip

Szexuálisan zaklatták Vanessa Williams-t

Szexuálisan zaklatták Vanessa Williams-t

A Született feleségekben is feltűnő sztár meglepően nyíltan beszélt arról az esetről, amelyet még 10 éves korában kellett elszenvednie.

Kislányként épp egy baráti családnál volt többnapos vendégségben, mikor azok 18 éves lánya belépett a szobájába, majd lehúzta a megszeppent Vanessáról a pizsamaalsót. - Ott feküdtem teljesen bénultan. Fogalmam se volt róla, mi következik, mit fogok csinálni - mesélte a színésznő.

Williams azóta sem beszélt a történtekről, most azonban több más titkával együtt ezt is megosztja készülő memoárjában, melynek a frappáns "Fogalmad sincs róla" címet adta.

Annak ellenére, hogy ez egy igen komoly gyermekkori trauma volt a számára, a későbbi Miss America - saját bevallása szerint - nem szenvedett életre szóló sérüléseket. Persze közvetett következményei azért voltak az esetnek. - Nem tett tönkre, de azt elérte, hogy lázadó fiatallá váljak, aki nagyon korán elhúzta a csíkot otthonról - tette hozzá sejtelmesen a sztár.

The Hollywood Gossip / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 02. 10:44, péntek | Bulvár

Állományba vett egy kutyát az OMSZ

Karlovitz Brúnó szolgálati igazolványt is kapott.

2022. December 02. 09:10, péntek | Bulvár

Több millió dollárra perli egy floridai nő a gyártót, mert nem készül el időben a mikrós sajtos tészta

Ötmillió dollárt követel egy floridai nő a Kraft élelmiszeripari vállalattól, mert állítása szerint nem lehet a csomagoláson feltüntetett 3,5 perc alatt elkészíteni a cég által forgalmazott sajtos tésztát.

2022. November 30. 09:04, szerda | Bulvár

Hatalmas összegű gyerektartást fizet Kanye West

Havi 200 ezer dolláros (78,4 millió forint) gyerektartást kell Kanye West amerikai rappernek fizetne - áll az ítéletben, melyet a zenész és volt felesége, Kim Kardashian valóságshow-szereplő válásakor hoztak.

2022. November 29. 09:32, kedd | Bulvár

Brutális baleset - Hosszában átszúrta a Suzukit a sorompó, esélye sem volt a sofőrnek

Pusztaszabolcs és Szabadegyháza közötti összekötő úton történt baleset kedden reggel, megdöbbentő képek érkeztek a helyszínről.