Városlista
2023. december 4, hétfő - Barbara, Borbála

Hírek

2012. Április 08. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / The Hollywood Gossip

Szexuálisan zaklatták Vanessa Williams-t

Szexuálisan zaklatták Vanessa Williams-t

A Született feleségekben is feltűnő sztár meglepően nyíltan beszélt arról az esetről, amelyet még 10 éves korában kellett elszenvednie.

Kislányként épp egy baráti családnál volt többnapos vendégségben, mikor azok 18 éves lánya belépett a szobájába, majd lehúzta a megszeppent Vanessáról a pizsamaalsót. - Ott feküdtem teljesen bénultan. Fogalmam se volt róla, mi következik, mit fogok csinálni - mesélte a színésznő.

Williams azóta sem beszélt a történtekről, most azonban több más titkával együtt ezt is megosztja készülő memoárjában, melynek a frappáns "Fogalmad sincs róla" címet adta.

Annak ellenére, hogy ez egy igen komoly gyermekkori trauma volt a számára, a későbbi Miss America - saját bevallása szerint - nem szenvedett életre szóló sérüléseket. Persze közvetett következményei azért voltak az esetnek. - Nem tett tönkre, de azt elérte, hogy lázadó fiatallá váljak, aki nagyon korán elhúzta a csíkot otthonról - tette hozzá sejtelmesen a sztár.

The Hollywood Gossip / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 04. 09:20, hétfő | Bulvár

Nyuszikat mentettek ki egy égő épületből a tűzoltók

Egy vödörnyi nyulat mentettek a szentendrei önkéntes és a pomázi önkormányzati tűzoltók szombaton, amikor kigyulladt egy húsz négyzetméteres faház Pomázon, a Susnyár dűlőben.

2023. December 03. 15:17, vasárnap | Bulvár

Medve támadt vadászokra az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Medve támadt két vadászra vasárnap Beszterce-Naszód megyében, Nagynyulas (Milas) településen - közölte az erdélyi megye vészhelyzeti felügyelősége (ISU).

2023. December 02. 06:00, szombat | Bulvár

Megérkezett a lappföldi Mikulás Budapestre

2023. November 28. 13:40, kedd | Bulvár

Koronavírus - 3 éves késéssel kapták meg a maszkokat egy romániai város iskolájában

A romániai Galac (Galati) városában hároméves késéssel, az utóbbi hetekben kapták meg az iskolák a koronavírus-járvány elleni védekezéshez beszerzett maszkokat és más védőfelszereléseket