Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Április 08. 14:13, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP / The Hollywood Gossip

Szexuálisan zaklatták Vanessa Williams-t

Szexuálisan zaklatták Vanessa Williams-t

A Született feleségekben is feltűnő sztár meglepően nyíltan beszélt arról az esetről, amelyet még 10 éves korában kellett elszenvednie.

Kislányként épp egy baráti családnál volt többnapos vendégségben, mikor azok 18 éves lánya belépett a szobájába, majd lehúzta a megszeppent Vanessáról a pizsamaalsót. - Ott feküdtem teljesen bénultan. Fogalmam se volt róla, mi következik, mit fogok csinálni - mesélte a színésznő.

Williams azóta sem beszélt a történtekről, most azonban több más titkával együtt ezt is megosztja készülő memoárjában, melynek a frappáns "Fogalmad sincs róla" címet adta.

Annak ellenére, hogy ez egy igen komoly gyermekkori trauma volt a számára, a későbbi Miss America - saját bevallása szerint - nem szenvedett életre szóló sérüléseket. Persze közvetett következményei azért voltak az esetnek. - Nem tett tönkre, de azt elérte, hogy lázadó fiatallá váljak, aki nagyon korán elhúzta a csíkot otthonról - tette hozzá sejtelmesen a sztár.

The Hollywood Gossip / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára