Városlista
2021. augusztus 3, kedd - Hermina

Hírek

2011. Szeptember 20. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Széttárta lábait Britney

Széttárta lábait Britney

Hiába állította helyre ázsióját Britney Spears, van, ami soha nem változik - a bugyivillantásról képtelen leszokni.

A részeges-drogos-kopasz időszakában egész albumnyi kép készült Britney Spaearsről, miközben autókból kiszállva mutogatja altestét. Többnyire alsónemű nélkül. Azóta sok minden történt vele, és szinte teljesen sínre került az élete, de a "lábtárogatás" nem tűnt el repertoárjából. Amire a hétvégi, londoni megjelenése a bizonyíték. Egykori kedvenc pophercegnőnk közel húszévnyi, paparazziktól kísértett karrier után sem tanulta meg, miként kell egy járműből megfelelően kikászálódni. De legalább már volt rajta bugyi, ami nagy fejlődés a korábbi alkalmakhoz képest. Illetve a bal kacsóján is megjelent egy eddig nem látott kiegészítő, méghozzá egy gyűrű. Ami akár azt is jelentheti, hogy Jason Trawick eljegyezte. Viszont, ha eszünkbe jut az örökbecsű szállóige - miszerint nem a nőt, hanem az ékszert kell figyelni -, akkor megállapíthatjuk, hogy nem erről van szó. Valószínűleg nem hasonló kis szívecskés ékszerrel kérnék meg a kezét.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Augusztus 03. 12:01, kedd | Bulvár

Újra lesz Sziget fesztivál jövőre

2022-ben visszatér a Sziget: a szervezők kedden bejelentették, hogy jövőre augusztus 10-től 15-ig várják a látogatókat az óbudai Hajógyári-szigetre.

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.