Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Január 15. 09:06, péntek | Belföld
Forrás: Origo.hu

Szemtanúk látták, ahogy egy gyerek próbált kimászni az égő autóból a győri balesetnél

Szemtanúk látták, ahogy egy gyerek próbált kimászni az égő autóból a győri balesetnél

Többen próbáltak segíteni annak a négy embernek, akik csütörtökön halálos balesetet szenvedtek Győr közelében.

Szemtanúk szerint autójuk akkora erővel csapódott egy teherautónak, hogy az ütközés az út szélére repítette őket, majd szinte azonnal kigyulladt. Az utasok nem tudtak időben kiemenkülni - írja az Origo.hu.

"A teherautót vezető férfi egyből kipattant és porral oltóval rohant a roncshoz. Mások is megálltak, vagy tucatnyi ember sietett a bajbajutottak megsegítésére" – mondta a Blikknek egy szemtanú, aki szerint három felnőtt és egy gyerek ült az autóban. Szerinte a gyerek még életben lehetett, próbált kijutni az eldeformálódott kocsiból.

Hiába érkezett segítség, a négy utasnak nem volt lehetősége kimászni a lángoló autóból. A rendőrség azt közölte: egy győri család volt az áldozat, a negyvenes szülők, egy 18 éves lány és egy kisgyerek ült a kocsiban.

A körülmények egyelőre tisztázatlanok, de állítólag az ütközés előtt a Matizt nagy tempóval megelőzte egy másik autó. Az nem derült ki, hogy ez a kocsi megállt-e segíteni, avagy keresik-e a tulajdonosát.

"Én akkor értem a helyszínre, mire eloltották a kocsit. Füst terjengett és egy halott feküdt az úton. Nagyon megrázó volt" - mondta egy férfi. A teherautót vezető férfi felesége drámai vallomást tett.

„A férjem vezette a kamiont, és higgyék el, hogy mindent megtett.
Oltották a tüzet, azokkal a kollégákkal és sofőrökkel együtt, akik megálltak segíteni. Ne bántsák őket. Anélkül is elég nehéz ez.
Őszinte részvétem a hozzátartozóknak. Borzasztóan sajnálom" – írta.

Címkék: baleset, közlekedés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére