Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2020. Június 04. 05:00, csütörtök | Sport

Szélesre tárja kapuit KiskunDragháza június 6-án

Szélesre tárja kapuit KiskunDragháza június 6-án

Dragra fel, irány KiskunDragháza! Június 6-án újra felbőgnek az autók és motorok hangjai a kiskunlacházi repülőtér beton csíkján.

Kohári Zoltán Drag szakágvezetőt kérdem a verseny előtt.

Mit is jelent ez? Mikortól van a beléptetés? Bejöhet-e mindenki? Lesz-e korlátozás?

- Reggel 8 órától nyitjuk a kapukat a nézők és a versenyzők előtt. A kormányrendelet alapján a nézőknek is látogatható a verseny, így nincs akadálya annak, hogy 2020.06.06.-án szombaton, egy napsütéses kiváló verseny legyen Kiskunlacházán. Korlátozás, csak és kizárólag a 1,5 méter védőtávolság betartására van, amit itt is kérünk, hogy mindenki tartson be a rendezvény teljes területén! A beengedésnél mindenkinek fertőtlenítjük a kezét, és megmérjük a hőmérsékletét, ezzel is minimálisra csökkentve a kockázatot. Ezen intézkedések véleményünk szerint szükségesek, ámbár ez kicsit lassítani fogja a bejutást, de aki korán kijön, annak biztos nem kell majd sorban állnia.



Nézők, szerelők kik léphetnek be és milyen módon?

- Bárki bejöhet, akár versenyző, néző korlátozások nincsenek a belépők számában. Tehát mindenkit várunk szeretettel.

Kik és mivel is indulhatnak?

- Hú, ez olyan kérdés, hogy mik lesznek a jövő heti lottószámok, amit biztosan látunk az előnevezésből, hogy nagyon nagy érdeklődés van a verseny iránt, akár a profi drag autók, akár pedig az utcai autók körében, de ne felejtsük el a motorokat sem, mert Ők is nagy számban részt vesznek az eseményen. Az előregisztráció alapján több százas versenyző tárbort köszönthetünk, most szombaton.



Motoros gyorsulásra lesz-e lehetőség?

- Természetesen az autók mellett a motorok is szerepet kapnak, hitvallásunk az, hogy mindkét fajta jármű szükséges ahhoz, hogy egy csodálatos és felejthetetlen nap legyen a szombat és a dragracing.hu versenyein minden esetben hasonlóképpen járunk.

A 22. Dragracing Kupa autószlalom versenyzői is lehetőséget kapnak egy kis bólyakerülgetésre. Ők hol versenyeznek majd, merre lesz a szervizparkjuk?

- A szlalomosok, már közel egy évtizede megtisztelnek minket a jelenlétükkel, magam részéről nagyon örülök ennek és mindig csodálom azt, hogy milyen érdekes és versenyzésre alkalmas járművek lepik el a szlalom depó területét. A pálya és a depó területe, hagyományokhoz híven gyorsulási pálya mellett helyezkedik el, de biztos vagyok benne, hogy egy teljesen új pályarajz alapján mindenkinek meglepetés lesz ez a verseny.



Végezetül mit kívánsz a kilátogató versenyzőknek?

- Mit is kívánhatnék, csak annyit, hogy 2020.06.06.-án szombaton egy élményekben és eredményekben gazdag gyorsulási és szlalom verseny után mosolyogva és egészségesen térjenek haza!

Szóval Dragra és szlalomra fel, irány KiskunDragháza!

- Hajósi Miklós -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok