Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Április 09. 15:08, csütörtök | Bulvár
Forrás: infovárosok

Szekeres Nóra tudományokba ássa bele magát

Szekeres Nóra tudományokba ássa bele magát

Új kihívások a műsorvezető életében

Szekeres Nórát mélyvízbe dobták szakmai területen, de professzionalizmusának köszönhetően rugalmasan alkalmazkodott az új munkájához. Kóstolt már olyan egy éves almát, ami kora ellenére friss volt, de probiotikus zöldségleveket is a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ élelmiszer-tudományi laboratóriumában, sőt még a koronavírus működésébe is jobban beleásta magát.

A csinos műsorvezető visszatért a képernyőre, és egy számára teljesen új területtel ismerkedik - mindezt profi módon szombat délelőttönként a TV2 képernyőjén, az Innovátor című műsorban.



- Nagyon tetszik a téma, egyébként is kíváncsi természetű vagyok, szeretem megérteni a körülöttünk zajló dolgokat. Ebben a műsorban pedig lehetőség van rá, hiszen a kutatók elmagyarázzák, mivel is foglalkoznak. Már számtalanszor kiderült, hogy a munkájuk mennyire átszövik a mindennapjainkat, például egyáltalán nem kizárt, hogy a boltban olyan paradicsomot vásárolunk, amiket magyar kutatók nemesítettek - mesélte a műsorvezető.

Az adásokból sokszor kiderül, hogy a kutatók nem is olyan elrugaszkodott dolgokkal foglalkoznak, hanem munkájuk hat a mindennapjainkra, gazdaságunkra.

- A műsorban olyan fejlesztésekkel is találkozunk, amik évek múlva talán termékként köszönnek vissza a boltokban - mesélte lelkesen Szekeres Nóra.

Az Innovátor című műsorban többek között a NAIK tagintézeteinek fejlesztéseit, és az Innovációs és Technológiai Minisztérium felhívásait, innovációit is megismerhetik a nézők.

Az eddigi adások elérhetőek a TV2 honlapján illetve a műsor YouTube csatornáján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára