Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2012. Május 23. 12:15, szerda | Helyi sport
Forrás: Pepsifoci.hu

Százmilliós üzletet köthet a Lombard Pápa

Százmilliós üzletet köthet a Lombard Pápa

350 ezer eurót, azaz több mint 100 millió forintot ajánlhat a lengyel Lech Poznan a pápai Lovrencsics Gergőért - írja az egyik lengyel sportportál.

A przegladsportowy.pl számol be arról, hogy a „tehetséges Lovrencsics Gergőért” 350 ezer eurót ajánlhat a Lech, 2-3 napon belül juttathatja el a 100 milliós levelet a Lombard Pápának - írja a Pepsifoci.hu

A cikk szerint ez az ajánlat megegyezhet a majd egy éve, a bolgár Aleksandar Tonevért fizetett összeggel, akihez a pályán is hasonlít a magyar támadó a lap szerint, azaz gyors, kombinatív és dinamikus játékra képes Lovrencsics is.

A poznaniak megfigyelője – nem először – a Videoton elleni is ott ült a lelátón, és láthatta, ahogy a csatárként és szélsőként is bevethető Lovrencsics Gergő csapata 2-0-ra kikap a bajnoki ezüstérmes Videoton otthonában.

- Szükségünk van ilyen játékosokra, mert szeretnénk felgyorsítani a támadójátékunkat – idézi az Artjoms Rudnevs eladásából (˜3,5 millió euró) jelentős bevételhez jutó lengyel gárda edzőjét, Mariusz Rumakot. A lap úgy tudja, hogy legkésőbb 2-3 héten belül eldőlhet, hogy légiós lesz-e a pápai focistából, aki többek között az Üllői úton szerzett duplájával hívta fel magára a figyelmet tavasszal.

Fotó: Naplo-online.hu

Címkék: lombard, lovrencsics

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.