Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Április 05. 15:07, péntek | Belföld
Forrás: MTI

Süteménylicit indult a totálkárosra tört mentőorvosi autó pótlására

Süteménylicit indult a totálkárosra tört mentőorvosi autó pótlására

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány totálkárosra összetört mentőorvosi autójának pótlásához vagy átalakításához járulhatnak hozzá egy süteménylicit résztvevői április 5. és 8. között.

Az érdeklődők 30 gasztroblogger közel harminc különböző édességére licitálhatnak péntektől a segitsuti.hu oldalon. A magánszemélyek 25 különböző édességre, egyebek mellett gyümölcskenyérre, mandulás-mascarponés kávétortára és mákos-narancsos pitetortára tehetnek ajánlatot, egy tepsi édesség kikiáltási ára 1000 forint.
A cégeknek háromféle süteményt - mangós-málnás sajttortát, rusztikus vargabélestortát és Baileys cupcake-et - kínálnak fel, kikiáltási áruk egységesen 25 ezer forint - közölte a Segítsüti akciót lebonyolító SoSe Közhasznú Alapítvány pénteken az MTI-vel.
Az elmúlt 7 évben a Magyar Gyermekmentő Alapítvány több mint 10 ezer súlyos állapotú gyermeket részesített korszerű mentőellátásban, 8 ezer laikust oktattak megelőzésre, első ellátásra. Jelen voltak Győrtől a Balatonon át a Pilis-hegységig közúti baleseteknél, ikerszülésnél, újraélesztésnél, mérgezéseknél, eszméletlen gyermekeknél. Ők a gyermek intenzívosztályok meghosszabbított karjai, személyautóval szakorvost, szakápolót és rohamfelszerelést biztosítanak a szükség idején.
Az árverés lezárulta után az érdeklődők tételes, számlaszerinti elszámolást olvashatnak a honlapon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.