Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Június 02. 14:12, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Süle Zsolt: Unger Tamás szamárságokat beszél

Süle Zsolt: Unger Tamás szamárságokat beszél

Folytatódik a sajtón keresztül zajló vita stadionügyben. A jobbikos képviselő szerint az alpolgármesternek vagy szövegértési problémái vannak, vagy szándékosan akarja félrevezetni a lakosságot.

Mint ahogy arról beszámoltunk, Süle Zsolt május közepén tett javaslatot a pápai Perutz-stadion hamarosan kezdődő fejlesztésének részleges felfüggesztésére. Unger Tamás reakciójában elmondta, a stadionra kapott pénz nem költhető más közcélra, így ha felfüggesztenék a fejlesztést, Pápa városa elveszítené a kapott összeget.

- Az alpolgármester olyan mélységekbe taszította a politikai kulturát, amelyre még nem volt példa a városban. Unger Tamás szánalmas vádjai mögött semmiféle valóságtartalom nincs, egyszerűen a politikai ellenfelének lejáratását, besározását célozzák meg - kezdte mai sajtótájékoztatóján Süle Zsolt. Az önkormányzati képviselő szerint hazugságra építette mondanivalóját az alpolgármester. Mint mondta - az alpolgármester sugalmazásával szemben - a törvényeket betartva, országos költségvetési módosításokkal kívánnák a rendelkezésre álló pénzösszeg átcsoportosítását, melyhez levélben kért támogatást Áldozó Tamás polgármestertől és Kovács Zoltán államtitkártól. A sajtótájékoztatón megtudtuk, a május 15-én keltezett leveleire ezidáig nem érkezett válasz.

Süle Zsolt szerint az alpolgármester szamárságokat beszél, melynek célja a Jobbik lejáratása. A képviselő szerint az sem igaz, hogy megoldhatatlan lenne a források költségvetési átcsoportosítása. Számos példát sorolt a közelmúltból, amikor a parlament módosította a költségvetést és forrásokat csoportosított át. Véleménye szerint ehhez csupán politikai akaratra lenne szükség ebben az esetben is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.