Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2021. Július 31. 18:31, szombat | Helyi
Forrás: Honvédelem.hu

Sportversenyen diadalmaskodott a pápai katona

Sportversenyen diadalmaskodott a pápai katona

Az MH Pápa Bázisrepülőtér katonája, Vincellér Zoltán szakaszvezető nemrég két első és egy negyedik helyezést ért el a fekvenyomást és futást kombináló, siófoki Pump and Run versenyen.

Az MH Pápa Bázisrepülőtér Művelettámogató Zászlóaljának tűzoltó és ABV szakaszában tűzoltóként teljesít szolgálatot Vincellér Zoltán szakaszvezető. A 47 éves pápai katona első alkalommal vett részt ilyen jellegű megmérettetésen. Leginkább hosszútávfutóként aktív.

A Siófokon megrendezett Pump and Run versenyre egyfajta erőfelmérésként tekintett, két kategóriában, a Masters (45+) és a nyílt körben indult. A kihívás lényege, hogy a résztvevők – a férfiaknál – a saját testsúlyuk 80 százalékával fekvenyomnak, majd 2500 méteres sprintfutást teljesítenek. Minél többször sikerül a fekvenyomás, annál több időt írnak le a futás eredményéből, így a végén a leggyorsabb győz.

Vincellér szakaszvezető a Masters kategóriában első, a férfiak nyílt kategóriájában negyedik helyezést ért el. A rendvédelmi kategóriát külön is értékelték, itt szintén első helyezett lett a pápai katona. Eredményességét Siófok város önkormányzata a „Legjobb férfi versenyző” különdíjával ismerte el.

Szöveg: Varju Kitti (Honvedelem.hu) | Fotó: a szerző, Fülöp Máté (Zsaru Magazin)

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.