Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2021. November 26. 09:50, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Speedet és kannabiszt fogyasztott

Speedet és kannabiszt fogyasztott

A Pápai Járási Ügyészség kábítószer birtoklásának vétségével vádolja azt a 33 éves férfit, aki az egyik Pápa környéki faluban kábítószert fogyasztott, illetve fogyasztás céljából csekély mennyiségű kábítószert tartott mag

A vádirat szerint az elkövető 2020 novemberében családi házuk udvarán amfetamin és metamfetamin-tartalmú, az illegális forgalomban „speed” néven ismert kábítószert, valamint szintén kábítószernek minősülő kannabiszt fogyasztott. A rendőrök a vádlott lakóhelyén tartott kutatás során a férfi kabátjában, valamint az általa használt személyautóban is találtak csekély mennyiségű, saját fogyasztásra tartott kábítószert. Az ügyészség a vádiratában a büntetlen előéletű elkövetővel szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára és abban pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a Pápai Járásbíróságnak.

A kép csak illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.

2022. Augusztus 11. 19:22, csütörtök | Helyi

Újabb csőtörés a Vásár utcában

A 300-as főnyomócső tört el ismét, a víztorony kiürült, így rövid ideig akadozhat a vízszolgáltatás a város egyes pontjain.