Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Július 26. 11:03, kedd | Helyi
Forrás: X

Somlói Napok 2022… A Folytatás!

Somlói Napok 2022… A Folytatás!

A Somlói Borrend Egyesület, mint a somlói borvidék elkötelezett támogatója belső és külső forrásokkal egyaránt támogatja a borvidék széles körű megismertetését a turizmus, azon belül is elsősorban a borturizmus iránt érdeklődőknek.

Az elmúlt években az Egyesület saját tagdíján és támogatói segítségén felül több sikeres pályázaton keresztül tudott forrásokat bevonni e tevékenységére, különösen reklám, marketing, PR területen.

Az Egyesület 2020 után 2021-ben is sikeres pályázatot (pályázati azonosító: FCA-KP-1-2021/4-001027) nyújtott be 2 millió forint összegben a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében rendezvény megtartására Somlói Napok néven, amelynek időpontja 2022. augusztus 14. (vasárnap), helyszíne pedig a Somló déli oldalán található Somló Kapuja Látogatóközpont területe.

A Somlói Napok keretében délutántól késő estig zenés előadásokkal, koncertekkel várjuk az érdeklődőket programjainkon. A belépés ingyenes!

A Somló Fesztivál célja továbbá, hogy a programok mellett térítésmentes kiállítási lehetőséget biztosítson a somlói borvidék vendéglátóipari és borászati kiállítóinak megjelenéséhez, termékeik értékesítéséhez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.