Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Február 09. 09:31, kedd | PR

Sokat segít az online angol nyelvvizsga felkészülési lehetőség

Sokat segít az online angol nyelvvizsga felkészülési lehetőség

Az élet nem áll meg vírusválság idején sem, de sokan nem mernek részt venni felkészítő tanfolyamokon és sok esetben a tanfolyamok el is maradnak. Az online angol nyelvvizsga felkészülés segíthet ilyenkor.

Az angol nyelvvizsgára való felkészülés bizony nem könnyű feladat. Most annál inkább nehezített a terep, hiszen a legtöbb tanfolyamot nem tartják meg. Emellett az anyagi keretek is sok családban szűkültek, így olyan megoldást kell keresni, ami ezeket a problémákat megoldja. Ebben lehet nagy segítség az Euroexam ingyenes online angol felkészítő tanfolyama.

Ki vehet részt az online angol felkészítőn?
Az online angol nyelvvizsga felkészítő tanfolyam feladatai egy egyszerű regisztráció után ingyenesen elérhetőek az Euroexam honlapján. Semmiféle kötelezettséget nem vállalsz vele, így érdemes akkor is regisztrálni a tanfolyamra, ha esetleg másik nyelvvizsgát választanál végül.

Miért érdemes regisztrálni?

A neten sokféle anyag található, de nagyon fontos, hogy csak megfelelő forrásból származó anyaggal gyakorolj. Sokszor vannak hibák a megoldókulcsokban, illetve maguk a feladatok sem megfelelőek. A minőség annál fontosabbá válik, minél közelebb kerülsz a vizsganaphoz. Az ingyenes online angol felkészítő tanfolyam szakmailag ellenőrzött, minőségi anyagok, amikre nyugodtan rábízhatod magad.

A tanfolyam elvégzése nem jár kötelezettséggel és teljesen ingyenes, így kiváló gyakorlási lehetőséget biztosít.

Milyen feladatok érhetőek el?

Az online angol felkészítőn az egynyelvű angol nyelvvizsga típusfeladatait tudod végig venni. A vizsga mind a négy részét, a hallásértést, íráskészséget, olvasásértést és beszédkészséget is gyakorolni tudod.
A rendszerben még arra is van lehetőség, hogy tematikus online vizsgakonzultáción vegyél részt teljesen ingyen. Ez akár 15-20%-ot is hozzá tehet a vizsgaeredményeidhez, így érdemes élni a lehetőséggel.

Online próbavizsga

Ha még ennél is többet szeretnél és biztosra akarsz menni, mielőtt kiadod a nyelvvizsgára a pénzt, a rendszerben arra is van lehetőség, hogy vizsgahelyzetben próbáld ki magad. Az online próbavizsga pontosan szimulálja a vizsgahelyzetet, de töredék áron tudod kipróbálni a tudásodat. Nem utolsósorban pedig otthonról, kényelmesen tehetsz próbát, ami a járványhelyzetre való tekintettel külön pozitívum. Jó tudni, hogy ha az Euroexam mellett döntesz, úgy az éles vizsgát online is leteheted.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 19. 13:59, hétfő | PR

Tervezzünk kirándulást Székesfehérvárra!

Székesfehérvár leginkább a királyok városaként szokták emlegetni. Fejér megye megyeszékhelye egy olyan dinamikusan fejlődő város, mely számos kulturális és közéleti látnivalóval és programmal várja a látogatókat.

2021. Április 16. 13:53, péntek | PR

Világméretű koncerttel jelentkezik Leslie Mandoki és csapata

A pandémia miatti koncertstop egy különleges produkciót hívott életre, a zenei show résztvevői a digitalizáció segítségével a földrajzi távolság ellenére együtt játszanak, rengeteg nézőhöz eljutva.

2021. Április 02. 13:16, péntek | PR

Így lehet megtudni, hogy érvényes-e még az autópálya-matricánk

Online vette meg az e-matricáját, és nem emlékszik, hogy pontosan meddig érvényes? Vagy véletlenül kitörölte a visszaigazoló e-mailt, amiben megnézhette volna?

2021. Április 02. 13:08, péntek | PR

Hogyan fuss neki a kocsi műszaki vizsgájának?

A műszaki vizsga alapfeltétele annak, hogy a kocsidat közúti forgalomba vihesd. Sokan nyűgnek tekintik a rendszeres műszaki vizsgát, pedig rendkívül fontos oka van annak, hogy ilyen szigorú a szabályozás.