Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. December 31. 16:29, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Sokan búcsúztatták futással az óévet a pápai Fő téren

Sokan búcsúztatták futással az óévet a pápai Fő téren

A futást népszerűsítendő idén is örömfutást és korosztályonkénti futóversenyt rendezett az év utolsó napján a pápai önkormányzat és a JMSZK.

Képgalériánkat ITT találja!

Alighogy véget ért a pápai hagyományőrzők óévbúcsúztató ostormenete, kezdetét is vette a szilveszteri futóverseny a Fő téren. Az indulók öt korcsoportban, 1 és 2 kilométeres távokon álltak rajthoz.

Elsőként a 14 év alattiak és az 51-65 év közöttiek, valamint a 65 év felettiek futották le a távot, egészen pontosan 1 kilométert. A 15-30 és a 31-50 év közöttieknek két kört, azaz két kilométert kellett teljesíteni, végül pedig az örömfutásra került sor, ahol már nem a verseny jelleg domborodott ki. A jó hangulatú sportprogramon a nemenkénti és korcsoportonkénti első három helyezettet díjazták, de az örömfutáson résztvevők tombolasorsoláson is részt vettek. A legviccesebb öltözékben futók szintén kaptak különdíjat.

A díjakat dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester adták át. A díjátadót követően Kovács Zoltán kívánt a sportolóknak és a szurkolóknak jó szórakozást a szilveszteri mulatsághoz és sikerekben gazdag boldog újévet.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.