Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Szeptember 01. 20:54, szombat | Helyi sport
Forrás: nso.hu

Sima győzelem itthon

Sima győzelem itthon

A pápai csapat megszerezte első győzelmét az idényben. Három góllal múlta felül a vendég Kaposvárt.

A tabellán elfoglalt helyezések alapján a vendégek tűntek esélyesebbnek, de a héten távozott Bene Ferenc vezetőedző a pápaiak kispadjáról, ami azért alapvetően változtathatott az erőviszonyokon. Ezt bizonyította, hogy a hazaiak a második percben óriási helyzetet hagytak ki, miután Maróti beívelését Présinger Ádám vette át kissé hosszan, s így végül nagy ziccerben a kilépő Lubos Hajdúch kapust találta el.
A túloldalon Balázs Benjáminnak volt egy bíztató lövése, de az végül a kapu fölé szállt, majd Quintero lövését fogta Hajdúch. Ez után sokáig azonban nem történt semmi, hacsak Jammeh Haruna lecsúszott beadását nem vesszük annak, ami után a labda végül a keresztlécről pattant az alapvonalon túlra.
Már-már úgy tűnt, hogy góltalan marad a félidő, amikor a 43. percben Quintero passzolt Seyéhez a jobb oldalon, aki a 16-os csücskénél kapura fordult, s a jobb felső sarokba csavart a tehetetlen Hajdúch fölött (1–0).
A pápaiak aztán úgy kezdték a második félidőt, ahogyan az elsőt abbahagyták: a 48. percben Seye ugratta ki a jobb oldalon meglóduló Marótit, aki kilenc méterről, jobbal, a kilépő Hajdúch mellett a kapu jobb alsó sarkába gurított (2–0).
A 67. percben folytatták a hazaiak a gólgyártást. Amikor Quintero jobb oldali beadása után a középen érkező, s a héten igazolt Youssef Sekour bólintott kilenc méterről a léc alá (3–0). A vendégek ugyan próbálkoztak becsülettel – Jammeh Haruna kétszer is éppen csak a kapu mellé fejelt –, betalálniuk azonban nem sikerült, így maradt a 3–0-s végeredmény.
Címkék: lombard

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 14:17, vasárnap | Helyi

Mind a négy belvárosi közle rendbetételével végeztek a Pápai Polgárok

A Pápai Polgárok arra kívánják felhívni a városlakók és a városvezetés figyelmét, hogy a pápai közlék turisztikai desztinációk is lehetnének, ha megfelelően karban és tisztán lennének tartva.

2024. Április 28. 14:00, vasárnap | Helyi

Május elsején ezúttal is ébresztőt fújnak a Pápai Fúvósok - Mutatjuk az útvonalat

Szokásukhoz híven május első napján újra teherautóra ül Pápa Város Fúvószenekara és zenével ébreszti a város lakóit.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.